ΜΗ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΨΕΙΣ!

 

Ρε, πώς τα φέρνει η ζωή; Ο λόγος μου να εκληφθεί από κάποιους υπερασπιστικός για τον Λαφαζάνη. Στάνταρ μπετόν ότι θα συμβεί. Δεν θα μιλήσω για τη «σχέση» του με το νομισματοκοπείο. Αυτά είναι περσινά ξινά σταφύλια. Μιλάω για το επεισόδιο που είχε στις φωτιές.

Χιλιάδες κοινοποιήσεις του βίντεο στο φέισμπουκ με αυτούς που την έπεσαν στον υπουργό στο φλεγόμενο Υμηττό και σχόλια του εξής στυλ: «Καλά του κάνανε του πούστη». Ολα τα σχόλια σε αυτό το ύφος. Ούτε ένα διαφορετικό. Μάλλον είμαι μόνος μου σε αυτό.

Παρακάτω. Εβρισαν αυτοί που γενικώς δεν χωνεύουν τους πολιτικούς, εκείνοι που είναι υπέρ του ευρώ και εναντίον της δραχμής, οι άλλοι που ήταν υπέρ του «ναι», ακόμα και οι συριζαίοι που εναντιώνονται της αριστερής πλατφόρμας.

Ετσι πάει το πράγμα. Ρίχνουμε μπινελίκια σε κάποιον ανεξάρτητα από το γεγονός, αλλά επειδή δεν τον γουστάρουμε από μια σειρά άλλα γεγονότα. Γιατί πρέπει να επικροτήσω αυτούς που μπινελίκωσαν τον Λαφαζάνη; Αν δεν ήταν εκεί θα λέγανε: «Πού στο διάολο είναι ο υπουργός;» Τη στιγμή που πήγε, τα άκουσε διότι κατά την άποψή τους εμφανίστηκε για τη λεζάντα, το οποίο μπορεί και να ισχύει. Ομως, δεν είναι αυτό το θέμα μας. Αν ο Λαφαζάνης πήγε για την λεζάντα. Εξετάζουμε συμπεριφορές.

Μου λέει και ο άλλος. Καιγόντουσαν τα σπίτια τους και είχανε τα νεύρα τους. Απαντώ: Οταν καίγεται το σπίτι σου κάνεις το παν να το σώσεις. Δεν έχεις χρόνο για σόου μπροστά στις κάμερες. Αυτό λέω εγώ. Μα περισσότερο μιλάω για τους απέξω που δεν καιγόταν το σπίτι τους και πιθανότατα ήταν πιο ήρεμοι και οι οποίοι άπαντες πήραν θέση υπέρ τον μπινελικίων. Τελικό συμπέρασμα: Ο ευγενής λαός μας είναι σχεδόν έτοιμος πάντα να κάνει δυο πράγματα: Ή να μπινελικώσεις ή να γλύψει. Αυτόν που ο ίδιος ψήφισε! 

Διαβάστε ακόμα:

Τα παράξενα πράγματα που θα λουστεί ο καρότσης!