Η ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΗΘΕΛΕ ΜΕΘΥΣΙ, ΟΧΙ ΓΑΜΗΣΙ

 

Αγγλίδα τουρίστρια, 18χρονη, μόνη, να λέμε τα βασικά, κάνει επίσκεψη στο αστυνομικό τμήμα του Ηρακλείου Κρήτης. Good morning, καταγγέλω ότι δύο συμπατριώτες μου μου την έπεσαν και με βίασαν.

Πριν συνεχίσω, πριν ανοίξω το real story, ρωτάω Εγώ τι φταίω. Η κοπέλλα κατέθεσε στη μπατσία ότι ήταν μεθυσμένη, διότι γούσταρε να ρουχλιαστεί, όμως όχι και να πηδηχθεί, όπως της ξηγήθηκαν τα δύο πατριωτάκια της.

Ξανά μανά ρωτάω Εγώ τι φταίω για τα γαμησιάτικα και τα μπεκρουλιάσματα της βρετανικής νεολαίας. Γιατί, δηλαδή, να απασχολούν τους Έλληνες αστυνομικούς, που τους πληρώνω. Στο μεροκάματο και το αστυνομικό προσωπικό, όμως όχι να χάνουν την ώρα τους με ξένους. Θα μου πεις τουρισμό θες, άρα μέσα στο πρόγραμμα η υποχρέωση για τους αλλοδαπούς. Παρακάτω.

Στην ιστορία μας. Σύμφωνα μ' όσα είπε η ίδια η βιασθείσα(;). Ότι συναντήθηκε, ότι γνωρίστηκε σε μπαρ στα Μάλια με δύο 20χρονα αγόρια. Όταν πια είχε κάνει κεφάλι από το ποτό κόντρα στο ποτό, με τη δική της ευθύνη, την παρέσυραν οι δύο, την πήγαν στο δωμάτιό τους και της το έκαναν παρά τη βούλησή της.

Βιάζομαι να στο πω, στην κουβέντα μας τη φιλολογική, τη σεμιναριακή, διότι πραγματικά τι έχει συμβεί δεν γνωρίζουμε. Αν δικαίως ή, όχι συνελήφθησαν, που συνελήφθησαν οι δύο Άγγλοι βιαστές(;). Και τι θα δείξει η ιατρική εξέταση στην κοπέλλα, αν πράγματι ή, όχι έγινε με το ζόρι η δουλειά.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχει βάση η αιώνια άποψη, όχι πως συμφωνούν όλοι οι ειδικοί ότι έτσι ή, αλλοιώς, σε τούτο ή, τον άλλον βαθμό, έχει την κάποια ευθύνη της η γυναίκα σε κάθε περίπτωση βιασμού. Επειδή έστω και παρά τη θέλησή της, λειτουργεί ερεθιστικά, προκλητικά με το ντύσιμό της, τη συμπεριφορά της.

Μια ερώτηση. Ας δεχθούμε ότι η 18χρονη δεν είχε καν στη σκέψη της το σεξ. Πόσο, όμως, να φταίνε τα δύο 20χρονα αν πριν την «πάρουν» στο ξενοδοχείο τους έδωσε την εντύπωση, ίσως τη βεβαιότητα ότι «τα θέλει». Κι όταν τα αγόρια άρχισαν να «προχωρούν» στη διαδικασία, να τους ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι επειδή το κορίτσι δεν αρνούνταν.

Για σιγά, πλάκα μας κάνεις, κυρία μου! Μας δείχνεις ότι είσαι έτοιμη, ότι θέλεις να παίξουμε τις κουμπάρες και την τελευταία στιγμή χαλάς το προξενιό. Δεν πάει έτσι. Λέω. Αν έκατσε έτσι το σκηνικό πόσο αθώα είναι η μικρή, πόσο ένοχοι είναι οι πιτσιρικάδες.

Διαβάστε ακόμα:

Το μυστικό στις μπουτάρες των γυναικών