ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ!

 

Έχει σημασία ποιο είναι το έγκλημά σου. Απέναντι στο νόμο όλοι ίδιοι είμαστε, όμως η Δικαιοσύνη τιμωρεί με τα δικά της κριτήρια. Αρπάζει την τσάντα μιας γριάς ένα πρεζόνι, ένα κωλόπαιδο φοιτητής για να κάνει την πλάκα του, ένας γιος εφοπλιστή. Η ποινή θα είναι διαφορετική και στους τρεις.

Υπάρχουν, όμως, και κάποιες ποινές που είναι εκτός ρεπερτορίου του δικαστή, λέει ο μεγάλος αποδυτηριάκιας. Δεν προβλέπονται οι σωστές, οι επιβεβλημένες τιμωρίες από τον ποινικό κώδικα. Αυτό λέγεται.. αδικία!

Τι θέλω να πω. Συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί που την έπεφταν σε ηλικιωμένος και τους λήστευαν, και άμα λάχει τους κακοποιούσαν, προκειμένου να τους πάρουν το κομπόδεμα. Να πάει να γαμηθεί η δικαιοσύνη των δικαστηρίων, λέω εγώ, όταν οι ένοχοι καθαρίζουν με τιμωρίες που εμένα δεν με ικανοποιούν. Δεν με καλύπτουν σαν πολίτη.

Καθοδηγητής της συμμορίας ο προπονητής ταεκβοντό, που από τα χέρια του έχουν περάσει οι ολυμπιονίκες Αλέξανδρος Νικολαϊδης και Μιχάλης Μουρούτσος. Οι παιδαράδες. Παλληκάρια με καθαρά χέρια είναι, αλλά αν στις βρέξουν, το λιγώτερο θα κάνεις 4,5 μήνες νοσοκομείο.

Πλακώστε τον προπονητή αρχηγό της συμμορίας Αλβανών που έδειχναν τη δύναμή τους, αθλητική κι όχι, σε γέρους και γριές. Τζάμπα πήρατε το μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες αν δεν τον κάνετε μαύρο στο ξύλο τον πρώην προπονητή σας, Αλέξανδρε και Μιχάλη. Και οι δύο μαζύ βάλτε τον κάτω τον αληταρά και δώστε του επιπλέον και τρεις κλωτσές στον κώλο, όχι λιγώτερες, παραγγελιά από τον αποδυτηριάκια.

Διαβάστε ακόμα:

Ερχεται η σειρά των Αφρικανών