ΓΙΝΕ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΤΟ ΣΕΞ, Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!

 

Είσαι πια πανέτοιμος ταύρος, δεν χρειάζεται άλλο να περιμένεις και ορμάς! Ηδη, και το κορίτσι σου έχει φτιαχτεί από τα χάδια και τα φιλιά, και τα γλυκόλογα τα ψιθυριστά. Αμάν! Πρόβλημα. Δεν ξεκουμπώνει το σουτιέν. Αμάν! Η αναποδιά.

Πιθανόν να συμβεί το άλλο, να μη βγαίνουν από τα αυτιά της τα περίεργα και μεγάλα σκουλαρίκια που εμποδίζουν. Ίσως, να σε φρενάρει η συσκευασία του προφυλακτικού, να σε δυσκολεύει να το ανοίξεις, να το φορέσεις. Κάτι άλλο απίθανο, απρόβλεπτο, που να απειλεί να στη σπάσει. Είναι και η νευρικότητα της στιγμής που εύκολα προκαλεί αμηχανία.
Τι κάνεις;

Μην περιμένεις να σου πω εγώ τι να κάνεις αν παρουσιαστεί το μπέρδεμα, το απρόοπτο. Ούτε να περιμένεις να στο πει άλλος.

Τι κάνεις; Αν έχεις ψυχραιμία, αυτό που πρέπει. Όπως στο λέω. Επιτέλους! Σταματείστε να την ψάχνετε με κάποιους που το παίζουν ξερόλες. Αυτό να κάνεις σε τούτη την περίπτωση, εκείνο στην άλλη περίπτωση.

Εσύ, ρε! Αυτή είναι η σωστή κουβέντα. Εσύ κάνε ό,τι νομίζεις! Και το σωστό να μην κάνεις, εκείνη την «κρίσιμη» στιγμή, που απειλεί να σε ξενερώσει, να σε βγάλει από το ρυθμό του πράγματος, το κορίτσι θα το αντιμετωπίσει με κατανόηση, ίσως και με χιούμορ, με καυλωτική διακριτικότητα.

Έσο ψύχραιμος! Αυτό είναι το μυστικό. Να αντιδράς με φυσικότητα. Όχι σαν παπαγαλάκι, όχι σα μαθητούδι που θα προσπαθήσει να μπαλώσει το μη αναμενόμενο, όπως κάποιος σου το είχε υποδείξει.

Φθάνει πια αυτή η πατέντα. Τι να κάνεις για τούτο και για το άλλο. Προχωράς μόνος σου στη ζωή σου, ρε. Στο σεξ και οπουδήποτε. Μάθε μόνος. Έτσι θα γίνεις παικταράς και στο κρεββάτι, και σ' όλα.

 

Διαβάστε ακόμα:

Το φάρμακο της ερωτικής πλήξης