ΑΜΑΡΤΗΣΕ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ... «ΕΓΓΟΝΗ» ΤΟΥ!

 

Να σου πω τι μου την δίνει. Το ψέμα. Τον τσακώσανε τον άλλονα πάνω στη βρωμοδουλειά κι αυτός λέει «Κάνετε λάθος, δεν τρέχει τίποτα, δεν είναι εκείνο που νομίζετε». Και, τελικά επειδή κάποια πράγματα δεν κρύβονται ο ένοχος θα παραδεχθεί το έγκλημά του.

Έτσι συνέβη και με τον Έλληνα παπά, αφεντικό στην ορθόδοξη εκκλησία Άγιος Δημήτριος της Νέας Υόρκης. Ο 68χρονος, παντρεμένος με τέσσερα παιδιά, τα έδινε όλα και τα έπαιρνε όλα με μια επίσης παντρεμένη, μητέρα τριών παιδιών, 45χρονη φωτιά και λάβρα.

Ρε, παπά, το παρατραβάς με την Περουβιανή που συνέχεια την έχεις δίπλα σου και προκαλείς κι εσύ κι αυτή έτσι που κυκλοφορεί με γόβα στιλέτο στο πόδι, μίνι φούστα και τα μισά βυζιά έξω.

Μην ανησυχείτε, το κορίτσι είναι βαπτιστήρα μου, την βάπτισα χριστιανή ορθόδοξη, και επειδή ήταν μεγαλούτσικη η δουλειά έγινε όχι στην κολυμπήθρα, αλλά στη μπανιέρα κι αυτή φορούσε μπικίνι.

Κάνουμε πλάκα; Καθόλου. Επτά χρόνια τα πέρασε περίφημα, ονειρεμένα με την Περουβιανή «προστατευόμενή» του, που την παρουσίαζε σαν «πνευματικό τέκνο» του, διότι της είχε βάλει... λάδι, όχι κάτι άλλο, και της είχε αναθέσει την... οικονομική διαχείριση των εκκλησιαστικών δραστηριοτήτων της ενορίας. Λεφτά με τη σέσουλα.

Τελικά. Πάει για ξήλωμα ο ιερωμένος, χοντροκαψούρης με την βαπτιστήρα, όταν ξεσκέπασε τον παράνομο δεσμό τους ο επίσης Έλληνας σύζυγος. Ο κερατάς, δηλαδή. Ο κερατωμένος από τον παπά, που ομολόγησε την αμαρτία του. Κι ενώ τον τζάσανε, αυτός είπε τα γνωστά κωλομπαρίστικα.

«Αποσύρομαι από την εκκλησία, αυτό αποφάσισε ο Θεός, κι εγώ θα ακολουθήσω το δρόμο της σιωπής και της προσευχής, της νηστείας και της αφοσίωσης στον Κύριο».

Για τις αρπακτές και τις οικονομικές ατασθαλίες καμμία κουβέντα. Προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρει καν αν ξενοπηδούσε ο Γιώργος ο πονηρός, Πασσιάς στο όνομα. Μου την σπάει που δεν το παραδέχθηκε αμέσως. Που το διέψευδε ο άνθρωπος με το ράσο.

Διαβάστε ακόμα:

Και τις πουτάνες του Θωμά στο μπουρδέλο