ΟΥΤΕ ΠΟΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΞΕΠΑΡΘΕΝΙΑΣΜΑ!

 

Κορίτσι και αγόρι το αποφάσισαν. Να κάνουν σεξ κανονικό, όχι ο καθένας μόνος του. Όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, που τη βγάζανε με αυνανισμό. Άρα, θα χάσουν την παρθενιά τους. Και οι δύο! Παρθένο και το αντράκι, άλλο ότι το εργαλείο του δεν διαθέτει υμένα. Αφού ο πρωτάρης συμφώνησε με την γκόμενα να σταματήσει να 'ναι και παρθενογάμης, ένας εραστής παρθένας, θα ξεπαρθενέψει κι αυτός όταν την «σπάσει».

Με τις καλύτερες ευχές μου να κάνουν τη δουλειά. Να πούνε αντίο στην παρθενιά τους. Και να μην έχουν ανησυχίες από ένα κάρο μαλακίες που έχουν ακούσει δεξιά κι αριστερά, ακόμα και από έμπειρους, από σχετικούς. Ότι η επιχείρηση είναι... δύσκολη. Μην πέσουν σε... σκληρό υμένα. Έλα, ρε!

Το καλύτερο εργοστάσιο της αιωνιότητας έχει φτιάξει το έργο στη σπηλιά της γυναίκας. Αλάνθαστος πάλι ο Θεός. Μέχρι λεπτομέρειας. Δεν χρειάζεται παρά μια απλή πίεση, την καυτή στιγμή της επαφής και το πέος, σκέτο μαγιόξυλο θα γλυστρήσει μέσα. Κανένας πόνος στην κοπέλλα. Εννοώ ότι θα είναι ελάχιστος πόνος και τσιμπητός, όχι δυνατός, όχι επώδυνος, κι εάν τελικά προκύψει! Υπάρχουν γυναίκες που ούτε καν κατάλαβαν τη «διάρρηξη».

Μην πιάσουμε το απίθανο. Κάποια πιτσιρίκα να χρειάζεται χειρουργική βοήθεια. Επέμβαση να την «ανοίξουνε». Ξέχνα το, είναι το σπάνιο αυτό.
Το πρόβλημα να βρεις «αντίσταση» είναι μόνο αν στην άλλη την βαρέσει το άγχος. Με συνέπεια, ασυναίσθητα, οι τόσο ευαίσθητοι μυς στον κόλπο να ζορίσουν κι έτσι να δυσκολεύει η διείσδυση της σαρμέλας.

Διαβάστε ακόμα:

Περισσότερες γυναίκες σηκώνουν πόδια στους πιτσιρικάδες