ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ «ΜΕΤΑ» ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 

Ο πιο ευχάριστος, ο πιο ηδονικός, ο πιο πανηδονικός «πυροβολισμός» για την γυναίκα είναι όταν φθάσει στον οργασμό. Στα 10 και 20 δευτερόλεπτα, ίσως και περισσότερο από μισό λεπτό της απόλυτης σεξουαλικής της κορύφωσης, που θα την εκτινάξει ολόκληρη, που θα την στείλει πάνω σε μαγικό χαλί.

Ο άνδρας τελείωσε όταν σβήσει το μπουρλότο που έριξε μέσα της, όμως για εκείνην με τον οργασμό της δεν τελειώνει το έργο. Το τέλος έχει ανάγκη και τον «επίλογό» του, ειδικά για την γυναίκα.

Σε θέλει. Βασικό αυτό. Όπως επίσης, βασικότατο κι αυτό, ερωτικά, σεξουαλικά γουστάρει να το κάνει μαζί σου. Το σημειώνουμε, διότι υπάρχουν γυναίκες που πηδιούνται χωρίς να το κάνουν κέφι, «κάθονται» από συζυγικό, από γκομενικό «καθήκον».

Όταν η κυρία θέλει, πολύ περισσότερο γουστάρει ειδικά εσένα, τότε το πράμα βρίσκεται στον πιο σωστό δρόμο. Επειδή για την γυναίκα δουλεύει διανοητικά η ιδανική «προθέρμανση» και το σύμπαν μέσα της αρχίζει κιόλας να προετοιμάζεται καλύτερα...

Τότε ακριβώς ξεκινάει το παιχνίδι από τον άνδρα. Με το έργο που το λέμε ''προκαταρκτικά''. Να την ανάψει, να την διεγείρει, να την «ξυπνήσει», κι αυτό θα έχει συμβεί όταν εκείνη υγρανθεί στον κόλπο, και θα «φαρδύνει» στη μουνότρυπα. Θα «σηκωθεί» η κλειτορίδα, θα σκληρύνουν οι ρώγες στο στήθος, η δε καρδιά της και η αναπνοή της θα μπουν σ' άλλους ρυθμούς.

Στην πραγματικότητα η γυναίκα έχει αρχίσει να κάνει σεξ από τη στιγμή που «φτιάχνεται», όχι αργότερα όταν θα τον δεχθεί μέσα της. Κι όλα κύλησαν τέλεια, δηλαδή η «διαδικασία» εξελίχθηκε όπως το απαιτεί, το ΄χει ανάγκη το σύστημα της γυναίκας, όχι του άνδρα, και ο κόλπος γέμισε από τα υγρά των δύο εραστών.

Η γυναίκα έφθασε στον πολυπόθητο οργασμό. Οι μυικές συσπάσεις στον κόλπο της και στην μήτρα της την απογείωσαν. Έχει ξεφύγει η κυρία. Δίπλα σου είναι, μέσα στην αγκαλιά σου, όμως βρίσκεται «αλλού». Μην την «αφήνεις» αμέσως, μη ξεκόβεις απ' αυτήν συναισθηματικά, σωματικά.

Ο σωστός παίκτης αφού σκόραρε, αφού ικανοποίησε την σύντροφό του χαρίζοντας της οργασμό, οργασμούς ίσως, συνεχίζει να είναι «μαζί της», μέχρι εκείνη να... επιστρέψει απ' εκεί που ταξίδεψε, απ' εκεί που εκτοξεύτηκε πυραυλικά.

Στον αθλητισμό το λένε «αποκατάσταση». Το ίδιο και στο σεξ. Ο οργανισμός της γυναίκας μετά τον οργασμό χρειάζεται τη συντροφικότητα, τη μετασεξουαλική τρυφερότητα του άνδρα.

 

Διαβάστε ακόμα:

Σύντομη ξενάγηση στο αιδοίο