«ΡΕΜΑΛΙ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ»

 

Ένας από τους τρομοκράτες αυτοκτονίας στο Παρίσι είναι ο στο όνομα Ιμπραήμ Αμπντεσλάμ, ετών 31. Μ' αυτόν ήταν παντρεμένη μια επίσης μουσουλμάνα, 36 ετών αυτή, που έδωσε συνέντευξη στις Βρυξέλλες, όπου μόνιμα διαμένει. Χωρίς να αναφέρει το όνομά της, από το φόβο μήπως την καθαρίσουν οι τζιχαντιστές.

Μεταφέρω τηλεγραφικά τι είπε το κορίτσι για τον πρώην της, με την... υπόσχεση να μην μείνουμε μόνον στα λόγια της.

«Ήταν ένα τεμπελόσκυλο, δεν θυμάμαι στα δύο χρόνια που συζούσαμε να δούλεψε έστω και μια ημέρα. Τη βγάζαμε με το επίδομα ανεργίας, 1.000 ευρώ το μήνα και για τους δυο μας. Αυτός όλη την ημέρα κοιμόταν ή, ήταν ξαπλωμένος και άκουγε αραβική ραπ μουσική, έβλεπε DVD και έπινε χασίσι. Αν και μουσουλμάνος μπεκρούλιαζε, ενώ δεν πήγαινε στο τζαμί. Δυο φορές τον μαγκώσανε για κλοπές και τον φυλακίσανε».

Ο εν λόγω Ιμπραήμ Αμπντεσλάμ ζωσμένος με εκρηκτικά ανατινάχθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Παρίσι, έξω από το καφέ Comptoir Voltaire και πήρε μαζύ του στον άλλον κόσμο 19 ανθρώπους.

Καμμία έκπληξη γι' αυτά που δήλωσε στην αγγλική Daily Mail η Naima χωρίς το επίθετό της. Τρομοκράτης και βομβιστής αυτοκτονίας θα γίνει αυτός που δεν θα μπει στο σύστημα. Υπάλληλος, ακόμα και κλητήρας, σε μια τράπεζα, σε μια επιχείρηση με τη σκέψη να πάρει αύξηση, αυτοκίνητο και τελευταίας κοπής κινητό.

Υποψήφιος τρομοκράτης θα γίνει αυτός που έχει ξεγράψει τον εαυτό του, το γύρω του και οι λέξεις «Μέλλον», «Καριέρα» δεν υπάρχουν στο κεφάλι του. Αυτό το ρεμάλι, όπως τον παρουσίασε η πρώην σύζυγός του, αυτό το τίποτα με την «ηρωική» του θυσία να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά επάνω του έδωσε ένα νόημα στην ύπαρξή του.

Διαβάστε ακόμα:

Η τρομοκρατία ξεκινάει από τον Αδάμ, όχι την Εύα