Ο ΜΠΕΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!

 

Ένας Μπέος όλο... πέος! Δεν έχει ξαναγίνει στο δημόσιο βίο. Ένας δημοκρατικά εκλεγμένος πολιτικός, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλεύς Μπέος απειλεί με ξυλοδαρμό τους αναρχικούς που έχουν προγραμματίσει κινητοποιήσεις στην πόλη του. Αν, βεβαίως, δεν είναι καλά παιδιά, αν δεν συμπεριφερθούν σαν προσκοπάκια.

Ένας είναι ο Μπέος, τέρμα και τελείωσε. Σκέτη απόλαυση. Και δεν μπορείς να του πεις τίποτα, διότι έχει με το μέρος του όλα τα δίκαια. Δεν θα επιτρέψω, λέει, 50 τσογλάνια με κουκούλες να κάνουν ό, τι θέλουν. Η αστυνομία κάνει το κορόιδο, όχι και ο δήμος Βόλου.

Στις 18 Δεκεμβρίου είναι το show των αντιεξουσιαστών και όπως αυτοί κάνουν τις προετοιμασίες τους, έτσι και ο Μπέος φτιάχνει ετοιμοπόλεμες «ομάδες πολιτών» με ειδικά... προσόντα που θα «επέμβουν» αν τα κωλόπαιδα στη διαδήλωσή τους δεν είναι όπως του κατηχητικού.

«Μη διανοηθούν να κάνουν επεισόδια στο Βόλο, διότι εμείς δέρνουμε, δεν παίρνουμε μάτι μόνον όπως η αστυνομία» είπε ο τεράστιος Μπέος, ο οποίος χωρίς χιούμορ πρόσθεσε:

«Έχω καιρό να δείρω, με το παραμικρό θα κάνω ένα ρετούς στα μαγουλούκια τους. Υπ' όψιν, ότι από το δικό μου χαστούκι φεύγουν μασέλες και κράνος μαζύ. Επιτέλους! Δεν θα περνάει των λίγων σε βάρος των πολλών. Η ασυλία τελείωσε».

Διαβάστε ακόμα:

Προσλήψεις με μέσον, εξέλιξη με πλαστά πτυχία