ΜΙΚΤΗ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΤΩΧΟΥΣ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τους παίκτες της εθνικής αστέγων για την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλου στο ποδόσφαιρο. Είστε το παράδειγμα της δύναμης, της αποφασιστικότητας και της αισιοδοξίας, τους είπε. Μεγάλο νταμάρι άνοιξε.

Λίγο να παραταθεί η περίοδος των μνημονίων, ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν θα προλαβαίνει να καλεί στο γραφείο του και άλλους Έλληνες παγκόσμιους πρωταθλητές. Την εθνική ανέργων για παράδειγμα. Σπουδαίο και το δικό τους παράδειγμα, της εγκαρτέρησης και της υπομονής. Ισχυρότατο το μήνυμα τους προς δεινοπαθούντες Έλληνες.

Οι άνεργοι πρέπει να βραβευτούν και για το γεγονός ότι, σε αντίθεση με άλλους, αυτοί εξακολουθούν να διαμένουν στην Ελλάδα. Από το προεδρικό μέγαρο θα περάσει κάποια στιγμή και η εθνική κόκκινων δανειοληπτών. Επίσης η εθνική πτωχευμένων επιχειρηματιών. Κι αν θέλετε η εθνική φοροφυγάδων και φοροκλεφτών. Εκεί να δεις μετάλλια.

Τα μνημόνια ανέδειξαν σπουδαίους ήρωες στα μαρμαρένια αλώνια της λιτότητας. Οι εκλέκτορες μπορούν να επιλέξουν τους βασικούς από μία ευρύτατη γκάμα παικτών, καθώς η Ελλάδα έχει εξελιχθεί σε φυτώριο αστέγων, ανέργων και πτωχών.

Παιχταράδες για την μικτή κόσμου.

Διαβάστε ακόμα:

Η εξαθλιωμένη Ελλάδα που αντιστέκεται