ΚΑΡΦΩΝΩ ΒΑΡΩΝΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ

 

Μην ακούω σαχλαμάρες. Μια Μεξικάνα ηθοποιός κάρφωσε, λένε, τον φοβερό και τρομερό «Ελ Τσάπο», μια παγκόσμια μορφή των ναρκωτικών. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαλακία απ' αυτή. Εκτός κι αν θαρρούν πως το κορίτσι, που είναι και πολύ περπατημένη, και είχε «ειδικές σχέσεις» με τον μεγαλέμπορα, έχει αποφασίσει να ανοίξει τον τάφο της με τα ίδια της τα χέρια.

Ο Ιοακίμ Γκούσμαν, γνωστός σαν «Ελ Τσάπο», είναι ένας θρύλος. Τρισεκατομμυριούχος με προσωπικό στρατό, στη φάτσα δείχνει ένας σκέτος χάλιας. Να τον πεις άσχημο και φουκαρά είναι το λιγώτερο. Κι όμως, ο τύπος, αδίστακτος κακοποιός, που γνωρίζει ότι θα έχει κακό τέλος, πρέπει να 'σαι ο της πλάκας αφελής για να σταθείς απέναντί του.

Η 43χρονη κυρία Καίητ Ντελ Καστίγιο, σύζυγος ποδοσφαιριστή, έπαιζε στην τηλεόραση ρόλο «το κορίτσι του αρχηγού συμμορίας ναρκωτικών»(!) και γνωρίστηκε με τον Ελ Τσάπο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κατάλαβε με ποιον έχει να κάνει. Ότι δεν το έχει σε τίποτα να καθαρίσει έναν υπουργό, έναν εισαγγελέα, αυτόν και την οικογένειά του. Και αυτή, η Ντε Καστίγιο, να τολμήσει να τον «δώσει»; Ούτε στο σινεμά.

Στο παραμύθι μπλέξανε και τον Σων Πεν, τον μεγάλο ηθοποιό, που είχε αναλάβει να συναντηθεί και συναντήθηκε μυστικά με τον Ελ Τσάπο, για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες να γυριστεί μια αυτοβιογραφική ταινία του αρχιβαρώνου των καρτέλ ναρκωτικών. Ο τελευταίος στην Αμερική που θα αναλάμβανε ρόλο μυστικού πράκτορα για να συλληφθεί ο Ελ Τσάπο είναι ο Σων Πεν.

Διαβάστε ακόμα:

Λουκάνικο που μοιάζει με πέος αλόγου