ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ... ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ!

 

Ρεσιτάλ αντιδημοκρατικότητας στους δρόμους της Αθήνας. Κατάργησαν τον Τσίπρα από πρωθυπουργό. Συλλαλητήριο από αγανακτισμένους φαρμακοποιούς, γιατρούς, δικηγόρους και μηχανικούς. «Πάμε σε αποχή, δεν έχουμε άλλη αντοχή». Χιλιάδες επαγγελματίες, επιστήμονες άνθρωποι, τα έβαλαν με τον υπουργό εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο.

Αυτός, ο Κατρούγκαλος είναι η κυβέρνηση. Αυτός, ο Κατρούγκαλος είναι ο πρωθυπουργός. Αυτός αποφασίζει. «Κατρούγκαλε, ντροπή σου, παραιτήσου» ήταν ένα από τα πολλά
συνθήματα σε βάρος του υπουργού εργασίας για το νομοσχέδιο το ασφαλιστικό.

Οι διαδηλωτές δεν αναγνωρίζουν κανέναν Τσίπρα. Το τι θα ισχύσει στο ασφαλιστικό αποφασίστηκε ερήμην του Σύριζα, του κόμματος και του υπουργικού συμβουλίου. Είναι
προσωπική υπόθεση του Κατρούγκαλου. Αυτός αν ξεκουμπιστεί, το πρόβλημα θα παύσει να υπάρχει. Γι' αυτό οι ελεύθεροι επαγγελματίες τα έβαλαν μονάχα με τον Κατρούγκαλο.

Παρέδωσαν ψήφισμα στην αντιπρόεδρο της Βουλής κυρία Χριστοδουλοπούλου, τη γνωστή Τασία, η οποία το είπε ξεκάθαρα: «Θα κάνω ό, τι μπορώ το καλύτερο».

Στο πλευρό των διαδηλωτών και η Τασία. Ενάντια στο υπεράνω της κυβέρνησης και πιο ισχυρό του Τσίπρα, τον Κατρούγκαλο.

Παράλειψη. Όσοι αντιδρούν στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό έκαναν τη γκέλα να μην καταφύγουν στον Τσίπρα. Μήπως αυτός θα κατάφερνε να μεταπείσει τον Κατρούγκαλο.

Διαβάστε ακόμα:

Προβοκάτσια της Γερμανίας οι σεξουαλικές επιθέσεις!