Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ!

 

Δεν σε ρωτάω προσωπικά, είμαι διακριτικός. Απλά θέτω το ερώτημα κι εσύ αν έχεις άντερα δίνεις την απάντηση στον εαυτό σου. Ασφαλώς σε κάποια πράγματα όλοι μας, λίγο πολύ, δεν τολμάμε να πούμε την αλήθεια, ακόμα και στον ίδιον τον εαυτό μας.

Στο θέμα μας. Γνωρίζεις το κορίτσι της ζωής σου. Είναι όπως την φανταζόσουν. Άψογη σ' όλα και σεξουαλικά πολύ ταιριαστή μαζί σου. Η ερώτηση - τσούκτρα είναι πως θα το έπαιρνες αν αυτή η γυναίκα που την έχεις εκτιμήσει οριστικά ότι είναι άξια να την παντρευτείς, να γίνει η μητέρα των παιδιών σου, σου εξομολογηθεί ότι πριν από εσένα είχε 17 εραστές, ίσως 14.

Να συνεχίσουμε την κουβέντα; Από σένα εξαρτάται. Εγώ κάνω το παιχνίδι μου, τη δουλειά μου, εσύ αποφασίζεις αν θα παραμείνεις συμπαίκτης. Σου λέει, λοιπόν, η κοπέλλα ότι μέχρι σήμερα είχε μόνον τρεις σχέσεις. Υπάρχει διαφορά στο νούμερο 3 και στο νούμερο 13; Ρωτάω. Το περνάς ντούκου το νούμερο 3 π.χ. και σε ενοχλεί το 13.

Βεβαίως υπάρχει διαφορά. Άλλο είχε ξαπλώσει με τέσσερις κι άλλο με 24. Ποια είναι η διαφορά; Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το πιο γνωστό site εξωσυζυγικών σχέσεων, μια γυναίκα, αλλά κι ένας άνδρας πριν προχωρήσουν σε γάμο, το ιδεώδες είναι να είχαν προηγουμένως τουλάχιστον δέκα ερωτικούς συντρόφους. Θεωρείται ότι είναι πιο έτοιμο, πιο ολοκληρωμένο το άτομο, ο άνδρας και η γυναίκα, αν έχει πλουτίσει την ατζέντα του με τουλάχιστον 10 εραστές, ερωμένες.

Γιατί; Για να μπεις στο γάμο με την απαραίτητη, την επαρκή πείρα. Χωρίς, βέβαια, να κουβαλάς μνήμες, να κάνεις συγκρίσεις, με τις πρότερες ερωτικές περιπέτειες. Να το πω αλλοιώς. Αφού θα έχεις ''τελειώσει'' με το παρελθόν.

Στο θέμα μας. Αν μια γυναίκα είχε περισσότερους γκόμενους, π.χ. 15, 20, τότε το πράμα βρωμάει. Μήπως η κυρία είναι γαμιάρα. Μήπως ο κύριος με την πλούσια ατζέντα είναι σεξομανής. Αμφιβόλου ηθικής, που λένε.

Επανέρχομαι στο θέμα. Την βρήκες την νύφη! Την πέρασες από τις εξετάσεις σου, την βαθμολογείς με άριστα. Και σου λέει την αλήθεια. «Τα είχα» με 18 πριν από σένα, όχι μόνον με 8. Σου την σπάει αυτό; Σου είναι αδιάφορο. Μήπως αισθάνεσαι τυχερός, επειδή έπεσες σε κορίτσι που σε λατρεύει και επί πλέον είναι «προχωρημένη».

Διαβάστε ακόμα:

Και... γαμώ μέσω intertnet