ΕΧΟΥΝ ΑΦΡΙΣΕΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ

 

Λες και είναι συνεννοημένοι ρε παιδί μου! Έβλεπα στο Euronews τους αγώνες πολεμικών τεχνών, και όλοι μιλούσαν για ένα νέο μεγάλο ταλέντο από την Κούβα, που αγωνίζεται στο Τζούντο στην κατηγορία 90 κιλών, τον Asley González, και μετά διάβασα τους αφορισμούς των παπάδων. Τα έβαλαν τώρα με τις πολεμικές τέχνες και με τον Βουδισμό!

Και σας ρωτώ: Έχετε ακούσει Βουδιστές ιερωμένους να είναι καταχραστές, έχετε δει να φοράνε χρυσαφικά, έχει πέσει στην αντίληψη σας Βουδιστής παιδεραστής;

Χαλάει ο κόσμος που λέτε με τον νεαρό Asley González, σε όλα τα ξένα sites και αθλητικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, και από την άλλη, με μία μακροσκελή ανακοίνωση η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας «αφορίζει» τις πολεμικές τέχνες και το Ζίου Ζίτσου και εκφράζει την έντονη αντίθεση της στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να το εντάξει σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η Ι.Μ Γλυφάδας αναφέρει μεταξύ άλλων πως «οι πολεμικές τέχνες δεν συνάδουν με το πνεύμα του Ευαγγελίου», ενώ καλεί «το Ορθόδοξο πλήρωμα να απέχει από την οποιαδήποτε ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες».

Δείτε την συνέχεια στο www.nikosonline.gr