Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

 

Πανηγυρίζουν οι αντιπολιτευόμενοι για το μέγεθος και την επιτυχία της μεγάλης απεργίας χθες Πέμπτη. Ειδικά αυτοί που προέρχονται από τον Σύριζα, Λαφαζάνηδες και σία, τέτοια θέλουν. Ο κόσμος να διαμαρτύρεται για την κυβέρνηση, η χώρα να παραλύει από τις κινητοποιήσεις. Ο Τσίπρας, τι λέει;

Πανηγυρίζει κι αυτός! Αριστερός είναι ο Αλέξης μας, γι' αυτό αγωνίστηκε μια ζωή, από μαθητούδι. Ο λαός να στρέφεται κατά της κυβέρνησης. Να απαιτεί. Να διεκδικεί.

Ως πρωθυπουργός, μάλιστα, ο Τσίπρας έχει σήμερα ένα λόγο περισσότερο να είναι ικανοποιημένος για τις απεργίες εναντίον του. «Τα βλέπετε, τι τραβάω!» θα πει σ' αυτούς που τον ήθελαν πρωθυπουργό. Στους δανειστές, δηλαδή. Ο κόσμος ξεσηκώνεται και μου κάνει δύσκολη τη ζωή. Μην με πιέζετε άλλο».

Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Ας αφήσουμε τις μαλακίες ότι η κυβέρνηση είναι εκλεγμένη. Ότι είναι αριστερή. Ότι έχει αρχές, κόκκινες γραμμές, ροζ σλιπάκια και μωβ σουτιέν. Η κυβέρνηση είναι εντολοδόχος του ΔΝΤ και των δανειστών. Κι αυτό το ξέρει καλύτερα απ΄όλους ο ίδιος ο Τσίπρας.

Ατού, λοιπόν, του πρωθυπουργού είναι ότι τα εργατικά συνδικάτα δεν ησυχάζουν. Για να εκτονώσει την κατάσταση ο... αριστερός πρωθυπουργός του... αριστερού λαού θα ζητήσει τη ΜΟΝΗ βοήθεια που πιθανότατα θα κρατήσει ακόμα την Ελλάδα σε κατάσταση αναπνοής. Να συνεχίσει να αναπνέει. Κι αυτή τη μόνη βοήθεια μπορούν να του την προσφέρουν οι δανειστές.

Διαβάστε ακόμα:

Η απόλυτη ληστεία της ζωής του άλλου