ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΥΝΟΡΑ

 

Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

Δεν ξέρω ποιοι και πόσοι ψαρεύουν ανήλικους ή ενήλικους πρόσφυγες για σεξουαλικούς λόγους στην πλατεία Βικτωρίας. Ούτε ποιοι και πόσοι βρέχουν με χλωρίνη τα αποφάγια τους μην τυχόν και τα φάνε οι μετανάστες.

Είμαι βέβαιος ότι πρόκειται για ένα ή δύο το πολύ άτομα. Θεωρώ, λοιπόν, μεγίστη ασέβεια απέναντι στον ελληνικό λαό να βγαίνουν ορισμένες ευρωπαικές φυλλάδες και να γενικεύουν το φαινόμενο. Κανείς δεν είπε ότι είμαστε κοινωνία αγγέλων.

Δεν είμαστε, όμως, ούτε κοινωνία παιδεραστών. Ούτε κοινωνία σεξουαλικώς πεινασμένων, που περιμένει τους ενδεείς συνανθρώπους από τη Συρία και το Αφγανιστάν για να κορέσει τις ερωτικές της ορέξεις.

Είμαστε από την ίδια πάστα των νησιωτών που τους έσωσαν στα παγωμένα νερά του Αιγαίου. Ίδιοι με αυτούς που τους φρόντισαν, τους τάισαν και τους περιέθαλψαν. Και το έκαναν την ώρα που άλλοι ευρωπαικοί λαοί απ όπου προέρχονται και οι συντάκτες του ρεπορτάζ για την πλατεία Βικτωρίας έχουν κλείσει τα σύνορα τους μην τυχόν και οι πρόσφυγες χαλάσουν την ησυχία τους.

Μην τυχόν και διεκδικήσουν ένα μερίδιο από την ευτυχία τους. Όταν ξεκίνησε η οικονομική κρίση μας κατηγορούσαν σαν σπάταλους, αναξιόπιστους και τεμπέληδες. Αποδείξαμε ότι είμαστε από τους εργατικότερους και άλλαξαν το τροπάριο. Τώρα είμαστε παιδεραστές... Ντροπή.

Διαβάστε ακόμα:

Το δικαστήριο δεν ρώτησε τον ...Αλλάχ