ΟΙ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΕ ΟΡΓΑΣΜΟ;

 

Το παραδέχομαι ότι αυτό δεν το φανταζόμουν ποτέ. Να γίνει έρευνα, μάλιστα δημοσιογραφικό ρεπορτάζ, για να βρεθεί η αλήθεια. Να δοθεί, επιτέλους, η απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα. Οι πουτανίτσες, που το παίζουν ηθοποιοί και πρωταγωνιστούν σε ταινίες πορνό, στις σκηνές του σεξ φθάνουν πράγματι σε οργασμό, όπως εμφανίζονται στο έργο. Αυτό είναι το ερώτημα. Το μέγα θέμα.

Μιλάμε, επαναλαμβάνω, ότι τέτοια μαλακία δεν την περίμενα ποτέ. Τέτοιο μαλακισμένο προβληματισμό. Το συμπέρασμα, όποιο κι αν είναι αυτό, απευθύνεται στους πτυχιούχους. Ναι, υπάρχουν και διπλωματούχοι μαλάκες. Δεν είναι όλοι οι μαλάκες το ίδιο.

Ναι, κάποιες φορές φτάνουμε σε οργασμό, είπε μία. Ναι, κάποιες, όχι όλες οι κοπέλλες, φθάνουν σε οργασμό ενώ έχει εισέλθει μέσα τους ο καταραμένος όφις ενώπιον του κινηματογραφικού συνεργείου. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του ερωτήματος. Do you ever really orgasm in a porn scene?

Να το δούμε το πράμα με... ψυχραιμία. Δεν μ' ενδιαφέρει διόλου η... αλήθεια, αν το κορίτσι φθάνει, δεν φθάνει σε οργασμό. Ως άνδρας βεβαίως γουστάρω με χίλια να μπανίζω σεξ. Επειδή, όμως, κύριοι μαλάκες, μιλάμε για σινεμά, αντιλαμβάνεται ο καθένας το απλούστατο. Μια ηθοποιίνα να έχει πράγματι οργασμό κι εγώ ο θεατής να μη φτιαχτώ. Επειδή η κυρία δεν είναι καλή ηθοποιός, επειδή ο σκηνοθέτης είναι χάλιας και δεν ξέρει να κινηματογραφήσει τις σκηνές με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιήσει εμένα τον θεατή.

Από την άλλη, μια λεσβία, μια ανέραστη, μια ανοργασμική, η όποια, επειδή είναι μαστόρισσα μπροστά στην κάμερα, να «δώσει» σεξ «ψεύτικο», όμως τόσο... αληθινό κινηματογράφο, που εγώ να το φχαριστηθώ. Να, γιατί είναι γελοίο το να ψάξουν αν έχουν, αν δεν έχουν οργασμό οι πορνοσταρ στις σεξουαλικές σκηνές του τσοντοσινεμά.

Διαβάστε ακόμα:

Γυναίκες στην πείνα, οι άνδρες που είναι