ΘΕΛΩ ΤΡΙΧΩΜΑ ΦΟΥΝΤΩΤΟ ΣΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ

 

Το κορίτσι, καθηγήτρια θεολόγος στο επάγγελμα, γονάτισε ευλαβικά λες και έκανε προσκύνημα στον όρθιο άνδρα... Με ήρεμες, αργές αλλά τόσο αποφασιστικές κινήσεις άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του. Τα χείλη της ακούμπησαν τον αφαλό του αρσενικού και το απαλό τρίχωμα στην περιοχή χάρισαν την πρώτη αίσθηση μιας ηδονής μεθυστικής που απλωνόταν σ' όλο της το Είναι.

Όταν ξεπετάχθηκε ο μπέμπης, η κυρία θρησκευτικού τον άρπαξε στη φούκτα της..., ήταν σκληρός, ζεστός, μυστηριώδης, η ομορφιά της ζωής! Με τρίχες! Ναι, το κορίτσι λατρεύει τις τρίχες στα απόκρυφα του εραστή της, ήταν μακριές όσο η μισή απόσταση μέχρι το βασιλικό κεφάλι της ψωλής.
Πού φθάσαμε, ρε! Πέφτει ξύρισμα σε άνδρες και γυναίκες. Να θέλεις να τις δαγκώσεις, σα να είναι οδοντογλυφίδες, λέω για τις τρίχες στο μυστικό κήπο της γυναίκας, στο φουντωτό εφηβαίο, κι όταν την ξεβρακώσεις, να αντικρύσεις... ξηρασία, μουνόμαλλα μηδέν.

Το 47% των γυναικών μέχρι 30 χρονών, σύμφωνα με το αποτέλεσμα σχετικής έρευνας, αφαιρούν τις τρίχες τους «εκεί». Το μπικίνι να καλύπτει μόνο τη μουνότρυπα. Ούτε ίχνος τρίχας. Το ίδιο κάνει, πάντα σύμφωνα με την έρευνα, και η πλειοψηφία των ανδρών. Κουρεύουν τις τρίχες τους!
Επανέρχομαι στην κυρία καθηγήτρια, για την οποία δεν έχουν καμία χάρη οι όρχεις του δικού της χωρίς τρίχες. Τι, δηλαδή. Να κάθεται το κορίτσι να παίξει πιάνο χωρίς αυτό να έχει πλήκτρα. Και βιολί χωρίς χορδές. Όχι! Με την ευκαιρία. Από τη λέξη «όρχις», πληθυντικός «όρχεις», προέρχεται η λέξη «όρχηση».

Το ίδιο και ο αληθινός αρσενικός. Θέλει τρίχες στο «πράμα» της γυναίκας. Πλούσιο τρίχωμα, άφθονο, σγουρό, κατάμαυρο, χρυσαφένιο, έτσι θέλει το θερμοκήπιο.

Δίνω και ποίηση, άμα λάχει.
-Ως μέταξα απαλών τριχών
Ω μέταξα απαλαί ξανθαί τρίχαι το εκόσμουν
της προπέτους και σφριγηλής ηβικής χώρας της
και των εν τω μέσω των πυρόξανθων τριχών του εφηβαίου της
ως πλήγμα θεϊκού πελέκεως σχηματισθείσα.

Διαβάστε ακόμα:

Ολο το έργο παίζεται στην κλειτορίδα!