ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

Πρωτοσέλιδο της «Αυγής», για τους πρόσφυγες. Κρατική, δηλαδή συριζαίικη τηλεόραση, κάργα ρεπορτάζ για τους πρόσφυγες. Βουλευτές του Σύριζα, δεν το έχουν σε τίποτα να φαγωθούν μεταξύ τους για τους πρόσφυγες. Για τα δικαιώματα των προσφύγων. Να κάνουμε εκείνο και το άλλο. Έπρεπε να φροντίσουμε τούτο και εκείνο.

Σημειώνω ότι ακόμα και Έλληνες που συμπαθούν τους πρόσφυγες, που αντιλαμβάνονται τη θέση τους, που έχουν κάθε διάθεση να τους βοηθήσουν, όσο περνάει από το χέρι τους, ακόμα κι αυτοί ενοχλούνται από το πόσο απασχολεί το προσφυγικό την κομματική ατζέντα του Σύριζα. Επειδή υπάρχουν και κάποια όρια ανθρωπισμού, φιλανθρωπισμού.

Όταν κάποιος περνάει τα όρια, μάλλον είναι ύποπτος. Ότι θέλει να πουλήσει αλληλεγγύη, ανθρωπιά. Ίσως διότι πολιτικά έχει προδώσει την κομματική του ύπαρξη. Τις αρχές και τις ιδέες του κόμματός του. Αν γίνομαι αντιληπτός.

Ο αντιμνημονιακός Σύριζα που δίνει κάθε μέρα ρεσιτάλ μνημονιακού κόμματος για να ρεφάρει, για να δείξει ότι πράγματι είναι αριστερό κόμμα, το παίζει φιλοπροσφυγικά. Ειδικά με την κρατική, δηλαδή την συριζαίικη τηλεόραση, τα δίνουν όλα για το προσφυγικό. Για να κρύψουν έτσι τις ενοχές τους, τις καραδεξιές πολιτικές τους αποφάσεις. Ευτυχώς για τον Τσίπρα που του έπεσε ο κλήρος του προσφυγικού και έχει την ευκαιρία να δείχνει την αριστερή του… συνείδηση.

Διαβάστε ακόμα:

Από τον αλβανό τουρίστα στον σύριο επενδυτή