Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ

 

Άσε τον άνδρα σου να τσιλιμπουρδίσει. Γιατί να αισθάνεσαι προδομένη, κυρία μου. Η φύση του είναι πολυγαμική, η πιο όμορφη της γης να είσαι, αυτός θα ξενοκυττάξει. Άσε το άλλο. Δεν πάει ο άνδρας σου με άλλη για να σε μειώσει. Το κάνει διότι το... ζητάει ο οργανισμός του. Γιατί θέλει την επιβεβαίωση, ότι μετράει σαν αρσενικός.

Εκεί θα κολλήσουμε; Τι να 'ναι εκείνο που... φταίει στον άντρα και δεν τον καλύπτει, δεν του φθάνει μονάχα μια γυναίκα, μάλιστα άμα αυτή είναι η σύζυγός του. Το παίρνουμε σα δεδομένο, όμως.

Στην Αμερική, λέει, άρχισε να παίζει μια νέα τάση στα ζευγάρια. Ό,τι λέμε, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας. Τι ακριβώς συμβαίνει;
Η γυναίκα θέλει γάμο, ένα το κρατούμενο. Η γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, παιδιά, δεύτερο το κρατούμενο. Αυτά είναι δεδομένα. Μη ψάξουμε το γιατί. Η φύση της γυναίκας την προστάζει να κάνει παιδί, πρώτα αυτό, και μετά έρχεται η αναγκαιότητα του γάμου για την γυναίκα. Επειδή θέλει το παιδί της, το δικό της παιδί, όχι και του άνδρα της το παιδί, να έχει νόμιμο πατέρα.

Αν, λοιπόν, η σύγχρονη γυναίκα έχει εξασφαλισμένο το γάμο, δηλαδή την οικογένεια, δηλαδή παιδί και σύζυγο-πατέρα, τότε η κυρία είναι οκέυ. Γιατί, λοιπόν, να τον καταπιέζει τον σύζυγο; Τον αφήνει, λοιπόν,... ελεύθερο το σαββατοκύριακο να πάει εκείνος να ξενοπηδήσει. Με την «άνεσή» του. Όχι να της λέει ψέματα, να της κρύβεται, να γίνεται υποκριτής. Με την άδεια της «αστυνομίας», λοιπόν, πηγαίνει με την γκόμενα ο σύζυγος, ο σωστός σύζυγος, δηλαδή με συναίσθηση των υποχρεώσεων του απέναντι στην οικογένεια, την οποία ποτέ δεν ξεχνά.

Να σου πω κάτι. Αυτή η «τακτική» των γυναικών στις ΗΠΑ, που έχει επισημανθεί σύμφωνα με τις έρευνες, σε κάποιο βαθμό δεν αποτελεί συμβιβασμό. Αλλά; Είπαμε. Να σεβόμαστε τις επιλογές της φύσης.

Διαβάστε ακόμα:

Υποταγή στο σεξουαλικό τρομοκράτη της