ΚΑΙ TO ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ ΘΕΛEI ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ

 

Βρήκες το κόλπο; Κονόμησες. Να δώσεις στον άλλονα αυτό που θέλει. Αυτό που έχει ανάγκη. Χοντροκονόμησες. Δεν έχει βυζιά η κυρία και θα πάει στον μάστορα να της «βάλει» πράμα για να κυκλοφορεί με θετική ψυχολογία. Έχει στραβή μύτη, προπέλα αυτιά, χυμένο λαιμό, όλα φτιάχνονται.

Βρήκες το κόλπο, έπιασες την καλή. Να του σηκώνεται θέλει ο άλλος κι όταν το εργαλείο λόγω ηλικίας έχει ρετάρει. Να μην κυκλοφορεί καραφλός, κόλπο κι εδώ. Το βρήκες; Καθάρισες.

Ποδοσφαιριστής παγκόσμιος, π.χ. ο Ρούνυ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έχει πρόβλημα στο κεφάλι. Στα μαλλιά της κεφαλής. Κανένα πρόβλημα. Είναι δημόσιο πρόσωπο, όπως ένας πολιτικός, ένας ηθοποιός, ένας παρουσιαστής τηλεόρασης. Όποιον, τέλος πάντων, τον παίρνει από κάτω διότι δεν έχει συμβιβαστεί με την εικόνα του άτριχου. Και δεν λύνει το πρόβλημά του με το να ξυρίζεται και στο κεφάλι.

Μεταμόσχευση μαλλιών. Το κόλπο πια κάνει θραύση. Ο πόλεμος κατά της τριχόπτωσης. Με διάφορες τεχνικές φύτρωση, εμφύτευση μαλλιών. Θα γίνει και το άλλο. Να σπέρνουν τρίχες και στο... άλλο κεφάλι, στο κάτω.

Το τριχωτό στα γεννητικά όργανα είναι πιο ισχυρό, όμως κι αυτό με τα χρόνια χάνει την πυκνότητά του. Αραιώνει. Στην ηλικία την εφηβική, το εφηβαίο είναι ρωμαλέο, φουντωτό, πλούσιο, όμως και ο άνδρας, και η γυναίκα όσο προσθέτουν πεντατίες, το τριγωνικό τρίχωμα χάνει το σχήμα του. Γιατί, λοιπόν, να μην αναπτύξει μια ειδκότητα η πλαστική χειρουργική και στη συγκεκριμένη περιοχή.

Διαβάστε ακόμα:

Στην Ελλάδα όχι για να πλένουν πιάτα