ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ «ΜΑΝΤΗΛΕΣ» ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ

 

Γειτονιά μας η Βουλγαρία, κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι αυτό, όμως η κυβερνητική πολιτική πολύ διαφορετική στους μετανάστες, στους πρόσφυγες και γενικά σ' όσους από χώρες μουσουλμανικές εγκατέλειψαν έτσι κι αλλοιώς την πατρίδα τους. Ήδη, στη γειτονική Βουλγαρία απαγορεύθηκε η «μαντήλα», είναι παράνομη να τη φοράει στο δρόμο κάποια μουσουλμάνα ή, οπαδός του ισλάμ.

Θα βιαστούν όσοι μιλήσουν για ρατσισμό. Φτωχή χώρα η Βουλγαρία. Πάμφτωχη. Ο μισός πληθυσμός κάτω από τα όρια της φτώχειας. Δεν είναι όπως η Ελλάδα που... δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα. Αυτός, λοιπόν, είναι ο λόγος που υπάρχει ένα εχθρικό κλίμα, μια απουσία φιλοξενίας και έλλειμμα «θερμότητας» και ένα περίσσευμα ψυχρότητας προς τους πρόσφυγες.

Άλλο έργο στην Ελλάδα. Προχθές με πρωτοβουλία του αρμόδιου υπουργού οι πρόσφυγες επισκέφθηκαν την Ακρόπολη. Ο Μπαλτάς, μάλιστα, εκτός όλων των άλλων είχε φροντίσει να υπάρχει ειδικοί ξεναγοί για τα παιδάκια από Πακιστάν, Αφγανιστάν, Συρία, Σομαλία, Μπαγκλαντές κ.α. Αυτό, δηλαδή, που κάνει δωρεάν στα ελληνόπουλα το κράτος (μη βαράτε, ρε), το έκανε η κυβέρνησή μας στα φουκαριάρικα παιδιά των προσφύγων.

Απαγόρευση της μαντήλας στη Βουλγαρία; Να αγοράσει η δική μας κυβέρνηση μαντήλες για τους πρόσφυγες.

Διαβάστε ακόμα:

Για να μη σβήσει η Ελλάδα, θέλουμε μετανάστες