ΟΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΘΑ... ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;

 

Περάσανε τα βραχιόλια στον κύριο Ανδρέα Μαρτίνη. Σα να άργησε κάποια χρονάκια η δουλειά. Η σύλληψη του πρώην προέδρου του παγκοσμίως γνωστού φιλανθρωπικού σωματείου «Ερυθρός Σταυρός» στην Ελλάδα και πρόεδρος του ιδιωτικού νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν». Όχι, δεν θα πω εγώ ότι ο άνθρωπος είναι ένοχος, λέω ότι παρακαθυστέρησε αυτή η βρώμικη ιστορία να ξεκαθαρίσει δικαστικά.

Μιλάμε για όργια. Για ξέσκισμα πακέτων. Κι αν είναι μία φορά ένοχος ο εν λόγω Μαρτίνης, όπως επίσης και η γυναίκα του η οποία επίσης συνελήφθη, δέκα φορές ένοχοι είναι οι αρμόδιοι κρατικοί λειτουργοί που χρόνια έκαναν το κορόιδο.

Δεν γίνεται, ρε, το κράτος να επιχορηγεί τον «Ερυθρό Σταυρό» κι αυτός να είναι καταχρεωμένος. Με μαύρη τρύπα εκατομμυρίων. Κι άλλα σκάνδαλα στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

Αν πράγματι ο Μαρτίνης έφαγε τόσο χαρτί, το νούμερο είναι τριψήφιο σε εκατομμύρια, τότε είναι αδύνατον να έπαιζε μόνος του. Α-ΔΥ-ΝΑ-ΤΟΝ. Μη χαμηλώσουμε την κουβέντα. Ότι ο άνθρωπος με τα σέα του και τα μέα του, τα κότερα και τη χλιδή έκανε τη ζωή του. Έκλεψε; Αυτό είναι το ζητούμενο. Κι αν ναι, ποιοι άλλοι, από υπουργούς και δικαστικούς ήτανε στο κόλπο. Κι αυτό είναι ζητούμενο.

Κτυπήσανε την πόρτα στο σπίτι τους στη Ραφήνα και είπανε στο ζευγάρι Μαρτίνη: «Συλλαμβάνεστε». Παρακάτω. Το παρακάτω είναι αν θα επιστρέψουν τίποτα χαμένα εκατομμύρια, έστω το 10% απ' όσα ζημίωσαν το δημόσιο.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί να μην ξεριζώσουν τους όρχεις του;