ΕΤΣΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

 

Γαμημένη Ελλάδα. Βλέπεις γριές και γέρους να ψάχνουν στα σκουπίδια. Ακόμα και νοικοκυραίους, όχι τίποτα πρεζόνια. Άτομα και του περιθωρίου. Ρεμάλια, σακατεμένοι, τελειωμένοι από ζωή με τη δική τους ευθύνη.

Γαμημένη Ελλάδα. Αυτό που συμβαίνει τα τελευταία πέντε χρόνια δεν το αντέχει ο άλλος. Και τον έφθασε να παίρνει ψυχοφάρμακα. Για να κρατηθεί. Για να μην πάρει ένα χασαπομάχαιρο και όποιον πάρει ο χάρος.

Γαμημένη Ελλάδα. Λεφτά έδινε το γαμημένο κράτος για να κάνει τη δουλειά του αυτό το ΚΕΕΛΠΝΟ, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Υπόθεση Υγείας, όχι Ιατρικής. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Υπόθεση υγείας που αφορά μαζικά τον κόσμο, όχι άτομα. Και κάποιοι απατεώνες τα λεφτά του ΚΕΕΛΠΝΟ τα έδιναν ακόμα και στον Αιμίλιο Κοτσώνη, τον Νο1 κατηγορούμενο στο παπόρι «Noor I» με τους τόνους ηρωίνης.

Έγινε κι αυτό. Να διαφημιστεί το ΚΕΕΛΠΝΟ σε έντυπο free που μοιραζότανε στο Καραϊσκάκη για τον Ολυμπιακό και είχε «μπροστινό» εκδότη τον Αιμίλιο Κοτσώνη. Έτσι έστειλαν την Ελλάδα στους κάδους απορριμάτων.

Διαβάστε ακόμα:

Σκύλος, όμως μπάτσος και βαθμοφόρος σκύλος