ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΘΕΛΕΙ ΗΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ!

 

Η γυναίκα θα αρπάξει το πέος αν έχει ξεπεράσει τη ροζ γραμμή στη σχέση με το δικό της. Δεν θα περιμένει το σχετικό... νεύμα, ότι πράγματι κι εκείνος επιθυμεί να βρεθεί μέσα στο στόμα της.

Νο1 μεγάλη αλήθεια, καρατσεκαρισμένη μετά από πανεπιστημιακή μελέτη επί του συγκεκριμένου θέματος, του στοματικού σεξ. Η γυναίκα το επιζητεί περισσότερο από τον άνδρα! Θα τολμήσω να πω, από προσωπική εμπειρία αυτό, όχι από συμπέρασμα επιστημονικής έρευνας, ότι είναι παραμύθι να νομίζει ο αρσενικός πως η θηλυκιά επειδή του κάνει στοματικό σεξ, άρα αισθάνεται περισσότερο «δική του». Όχι!

Της γυναίκας είναι «δικής της»(!) υπόθεση όταν αρμέγει με το στόμα. Για πάρτη της το κάνει, όχι μόνο διότι το γουστάρει με χίλια. Κάποιες, μάλιστα, μπαίνουν στη φαντασίωση, στη ψευδαίσθηση του στοματικού κι όταν ο άνδρας χώνει τον αντίχειρα, το πιο ισχυρό δάκτυλο ανάμεσα στα δόντια της. Θα τρομπάρει πάλι η κυρία, με τη σκέψη ότι το δάκτυλο είναι ο «μπούλης» που λίγο αργότερα θα της κάνει επίσκεψη στο απόκρυφο.

Ασφαλώς για τους άνδρες είναι ηδονή ασύνορη το στοματικό που τους κάνει η γυναίκα. Αυτοί, όμως, στον ίδιο βαθμό ΔΕΝ επιχειρούν το ίδιο στην γυναίκα! Σύμφωνα με την έρευνα σε φοιτητές του Καναδά, το 63% των κοριτσιών λοιώνει με το ανδρικό μόριο στο στόμα, ενώ μόνον το 44% των φοιτητριών απολαμβάνει στο αιδοίο τους τα φιλιά των αγοριών. Γιατί;

Είναι, λένε, ο αρσενικός εγωισμός. Κατά κάποιο τρόπο θεωρεί ένα είδος σεξουαλικού δουλοπρεπισμού να την «καταπέσει» στο αιδοίο, δηλαδή να ακουμπήσει τα χείλη του εκεί όπου έρχεται σε επαφή με το «σκήπτρο» του.

Άλλο στοιχείο της έρευνας που ψιλοσοκάρει. Ναι μεν το στοματικό αρέσει στον άνδρα, όταν του το χαρίζει η γυναίκα με τα χείλη της και τη γλώσσα της. Από την άλλη, οι μισές(!) γυναίκες δεν αισθάνονται ασφαλείς όταν στο αιδοίο τους κάνει στοματικό ο σύντροφός τους. Διστάζουν. Φοβούνται ότι η μουνότρυπά τους βγάζει δυσοσμία. Πιθανόν και να μη θέλουν ο δικός τους να αρπάξει κάποιο «παράσημο» από τίποτα μικρόβια στον κόλπο (και στη συνέχεια τα μεταδώσει και στην ίδια)

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί δεν φθάνει μια γυναίκα στον άνδρα