ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ

 

Μια ακόμα τρομοκρατική επίθεση από ισλαμιστές. Ποιά απ' όλες. Ο κόσμος δεν προλαβαίνει να σοκαριστεί από το ένα κτύπημα, αιματηρό και με θύματα νεκρούς, και έχει σειρά το επόμενο. Είναι ένα σήριαλ φονικό και για πολλούς ακατανόητο. Αλήθεια, τι να τρέχει σκέπτεται ο αφελής και άκακος Ευρωπαίος, μας απειλούν με την ίδια μας τη ζωή για εκδίκηση, για τιμωρία, για αντίποινα; Από μίσος, από καθήκον; Τι, τέλος πάντων συμβαίνει, και μέχρι πότε θα πληρώνουμε αυτό το φοβικό φόρο.

Δεν γουστάρω τον μαύρο. Και με λένε φασίστα. Ρατσιστή. Φοβερό. Δεν είσαι καλός άνθρωπος, σου λένε. Επειδή θέλω τον αράπη στην Αφρική, τον σκούρο, τον μελαμψό στην Ανατολή, στον τόπο του.

Αισθάνομαι πέρα για πέρα φυσιολογικός άνθρωπος που δεν κάνω κέφι να κάνω παρέα με τον Κινέζο, τον όποιον αλλόφυλο. Όπως θεωρώ απολύτως φυσιολογικό να με βλέπει εμένα διαφορετικά ο ινδιάνος, ο νέγρος, ο γιαπωνέζος, ο κάθε της κίτρινης φυλής.

Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Δεν σκέπτομαι καν να εκμεταλλευθώ, να εμπορευθώ κανέναν. Να κατακτήσω τα εδάφη ξένου, άλλης χώρας, άλλης ηπείρου. Αναγνωρίζω ότι η λευκή φυλή είναι η αγριώτερη της γης. Έχει διαπράξει τα μεγαλύτερα μαζικά εγκλήματα ως αποικιοκράτης, ως δουλοκατακτητής. Γιατί, όμως, να με πουν εμένα ρατσιστή και να με ταυτίζουν με τον κάθε πούστη Χίτλερ, Μουσολίνι.

Το κορυφαίο αίσχος της Δύσης, δηλαδή της λευκής φυλής, είναι ότι κάποια στιγμή στο όνομα του ανθρωπισμού, της δημοκρατίας, των πιο υψηλών ιδανικών, άρχισαν να βρίζουν, να συκοφαντούν ως...ρατσιστες, ως παλιοτόμαρα όσους αισθητικά αισθάνονταν ξένοι, διαφορετικοί μ' έναν έγχρωμο. Επειδή οι δυτικοί, κάτω από το βάρος των ενοχών, των αμαρτιών των προγόνων τους λευκών, παριστάνουν πια τους καλούς απέναντι στις φυλές εκείνες που για αιώνες τους είχαν πιει το αίμα. Και άνοιξαν τις πόρτες και καλωσόρισαν στην Ευρώπη άραβες, αφρικανούς, ασιάτες. Και, γαμώ το σόι τους, με λένε ρατσιστή εμένα επειδή δεν τολμάω στην Αθήνα να μπω σε καφενείο αράπηδων. Άντε γαμηθείτε, ρε, να ασπρίσετε. Στους λευκούς το λέω. Άντε γαμηθείτε να αλλάξετε ράτσα.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, στη Δύση, που ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ, είναι φαινόμενο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. To αφύσικο, κυρίες και κύριοι συνάνθρωποι, εσείς που δεν είστε ρατσιστές, είναι να μη στην κάνει ένας 18χρονος καταγωγής άλλης φυλής. Ξυπνήστε! Η έκπληξη είναι να μη μπει ζωσμένος εκρηκτικά και οπλισμένος να κτυπήσει στα τυφλά σ' ένα σχολείο, σ' ένα σουπερμάρκετ, σε μια εκκλησία, σ' ένα κλαμπ.

Διαβάστε ακόμα:

Εχει μέσα του και λίγο Κανάρη ο Ελληνας