ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΛΕΣΒΙΑ, ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

 

Μπαίνω καθημερινά και διαβάζω Αμερικάνικα sites και καμιά φορά πέφτω και σε διάφορα κουτσομπολίστικα. Έχουν λυσσάξει με το κοριτσάκι. Είναι ή δεν είναι λεσβία; Η ίδια πάντως δεν έχει κανένα πρόβλημα να κυκλοφορεί με την σύντροφο της.

Η Kristen Stewart έδωσε μια συνέντευξη στο Harper’s Bazaar, και μίλησε πολύ σκληρά για τον τρόπο που το Hollywood και τα κουτσομπολίστικα περιοδικά συμπεριφέρονται στις γυναίκες. Μίλησε για την διαφορετικότητα, για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του κάθε ανθρώπου αλλά και για την «κατάρα» του να είσαι διάσημος. Η διάσημη ηθοποιός που έγινε γνωστή από την σειρά ταινιών Twilightδήλωσε ότι οι γυναίκες είναι υποβιβασμένες σε σχέση με τους άντρες ηθοποιούς, λέγοντας: «Οι γυναίκες αναπόφευκτα πρέπει να δουλεύουν λίγο σκληρότερα για να ακουστούν. Το Hollywood είναι αηδιαστικά σεξιστικό. Είναι τόσο προσβλητικό που είναι τρελό».

Μίλησε επίσης για την αντιπάθεια της για τις ερωτικές σκηνές, ακόμη και αυτές που χρειάστηκε να γυρίσει με τον συμπρωταγωνιστή της Robert Pattinson: «Τις μισώ επειδή είναι κατασκευασμένες...

Διαβάστε τη συνέχεια στο nikosonline.gr