Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΑΜΠΑ, ΑΛΛΑ...

 

Μ' ακούμπησε αυτό που είπε η κυρία Μαριέττα Γιαννάκου. Ήρθε πολύ κοντά στο θάνατο κι αυτό που είχε να πει ήταν Θέλω να ζήσω, όχι για εμένα, αλλά για την κόρη μου.

Δεν κάνω κουτσομπολιό. Ποτέ. Δεν θα βρεις στον αποδυτηριάκια ούτε αράδα γραμμένη που να αφορά τα προσωπικά κάποιου επώνυμου, με τρόπο που συνηθίζουν διάφοροι κίτρινοι με και χωρίς την υπογραφή τους.

Εκτιμώ την 65χρονη πρώην υπουργό. Δεν την γνωρίζω προσωπικώς. Η σοβαρότητα και η αξιοπρέπεια της παρουσίας της, όποτε έτυχε να την παρακολουθήσω στην τηλεόραση, μ'
έχουν πείσει ότι πρόκειται για άτομο με ήθος και περιεχόμενο. Κι αν δεν συμβαίνει αυτό, μου είναι αδιάφορο! Στο φινάλε κρίνω το τι λέει, και κυρίως το πως το λέει. Καμία σχέση με τις πατσαβούρες της πολιτικής σκηνής.

Θυμίζω ότι η Μαριέττα Γιαννάκου ακρωτηριάστηκε στο δεξί της πόδι πριν 8 χρόνια. Κι όταν ανέλαβε προχθές από το έμφραγμα είπε «Θέλω να ζήσω για να στηρίξω την κόρη μου. Έχει μπαμπά η κόρη μου, αλλά θα ήθελα να ζήσω γι' αυτήν...».

Πριν από 20 χρόνια χώρισε η Γιαννάκου από τον επίσης 65χρονο σύζυγό της, τον κύριο Παναγιώτη Κουτσίκο, που είχε σοβαρά οικονομικού χαρακτήρα προβλήματα με τη δικαιοσύνη. Επιχειρηματίας που είχε συλληφθεί και καταδικαστεί.

Διαβάστε ακόμα:

Η νεολαία δεν σκοράρει σε άδειο τέρμα