ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ!

 

Είπαν τη μαλακία τους όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης για το φοβερό γεγονός του ξυλοδαρμού από αναρχικούς του διοικητή της Τροχαίας Αθηνών. Τον φουκαρά τον μπάτσο τον έστειλαν στο νοσοκομείο. Από πλευράς Σύριζα, εννοώ του κόμματος, και από πλευράς κυβέρνησης, κιχ. Ουδεμία άμεση αντίδραση. Κάποια λεκτική μαλακία να πουν κι αυτοί.

Κανονικά, μετά τον τσαμπουκά των κουκουλοφόρων, στην καρδιά της Αθήνας, ο αρμόδιος υπουργός, αυτός της δημόσιας τάξης, οφείλει αν εφαρμόσει την συριζαίικη πολιτική. Ό,τι κάνει ο Κοντονής Σταύρος.

Τι κάνει ο υφυπουργός αθλητισμού; Όχι, βέβαια, του κεφαλιού του. Παίρνει μέτρα συγκεκριμένα που εκφράζουν το πνεύμα του κόμματος. Γίνονται επεισόδια στα γήπεδα; Αναβάλλεται το πρωτάθλημα. Οι οργανωμένοι ξεπερνούν τα όρια; Κλείνει τη θύρα τάδε στο γήπεδο δείνα ο Κοντονής Σταύρος. Το ίδιο να κάνει και ο υπουργός δημόσιας τάξεως. Να αποκλείσει τα Εξάρχεια. Το άντρο των αντιεξουσιαστών.

Να μη μπορεί κανείς να βγει, ούτε να μπει στα Εξάρχεια. Κι αυτοί που μένουν στα Εξάρχεια; Στα παπάρια μας. Γιατί στο γήπεδο πάνε μόνον τα πρεζόνια; Μήπως μπάλα βλέπουν από την τηλεόραση μόνον οι αληταράδες; Όπως, λοιπόν, την πληρώνουν οι ποδοσφαιρόφιλοι από την ανικανότητά της κυβέρνησης να πατάξει τη βία, έτσι να την πληρώνουν και οι κάτοικοι των Εξαρχείων.

Διαβάστε ακόμα:

Ετσι όπως το ήθελε ο Μωάμεθ