ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΟΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ

 

Μην πεις ότι την έρριξες την γκόμενα επειδή την πήγες μέχρι το κρεβάτι. Ο αρσενικός κλάσεως δεν το λέει αυτό. Η αληθινή κατάκτηση, η πραγματική ''αιχμαλωσία'' της επιτυγχάνεται όταν της χαρίσεις την υπέρβαση στο γαμήσι. Αυτό, ναι, είναι προσωπικό σου επίτευγμα. Από σένα, άλλωστε, εξαρτάται να της προσφέρεις τέτοια καύλα, τέτοια ηδονή, που να την κάνεις να νοιώθει ότι σταμάτησε ο χρόνος. Ότι βρίσκεται σε διαστημική πτήση.

Μια στιγμή. Ξέχνα τον οργασμό. Ναι, αυτός είναι η κορύφωση, η απογείωση στο σεξ. Όχι, όμως, και η αποθέωση. Όχι, ο οργασμός δεν είναι το άπαν, και για τους δυο.
Εσύ, ο άνδρας, εκσπερμάτισες και καθάρισες. Στην άλλη το έργο είναι διαφορετικό, εντελώς. Γίνονται τρομακτικά πράγματα στο κεφάλι μέσα της γυναίκας, ακριβώς όταν ο άνδρας έχει μπει μέσα στον κόλπο της. Αφού, βέβαια, προηγήθηκε η κατάλληλη προδιαδικασία με χάδια και φιλιά, με συνέπεια σιγά-σιγά να γεμίσει μπαρούτι μέχρι το βάθος της η σπηλιά του σκότους.

Έχει αρχίσει και ενεργοποιείται το ηφαίστειο με την είσοδο του πέους. Η γυναίκα παίρνει φωτιά. Πυρώνουν εκείνα τα καλώδια που βάζουν μπροστά για να φθάσει στον οργασμό. Όλο της το νευρικό σύστημα μουδιάζει κι αυτή είναι μία προστατευτική αντίδραση του σώματός της για να μην πονέσει, μόνο να αισθανθεί την ηδονή. Λες και η γυναίκα πήρε μορφίνη, ένα ισχυρό παυσίπονο.

Δεν περιγράφεται με λόγια, ούτε φανερώνεται με τα μάτια το τι συμβαίνει, το τι σημαίνει για την γυναίκα όταν τον δεχθεί μέσα της. Κάποιες ευγνωμονούν τον Θεό από την υπέρτατη ηδονή. Όπως, από την άλλη, πολλές γυναίκες ρίχνουν τα πιο χυδαία μπινελίκια τις στιγμές του τοκετού και από τους απίστευτους πόνους καταριώνται το πέος του συζύγου τους. Άλλο σκηνικό αυτό.

Ο μεν άνδρας μετά το γαμήσι χαλαρώνει και γι' αυτό γουστάρει να κοιμηθεί, η δε γυναίκα έχει τόσο ηδονικά αναστατωθεί, ώστε το τελευταίο που θέλει είναι να κλείσει τα μάτια της. Ο οργασμός κινητοποίησε 30 διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου, ο οποίος δέχθηκε αλλεπάλληλα «μηνύματα» καύλας από κάθε σημείο του κορμιού της. Κάποιες μέχρι που χάνουν τις αισθήσεις τους την στιγμή του οργασμού. Εκστασιάζονται.

Έκσταση. Στο λέει η λέξη. Βρίσκεσαι εκτός στάσεως. Έχει φύγει. Και είπαμε, άλλο κορύφωση, άλλο απογείωση. Άλλο σκοράρω, πλησιάζω υψηλές αποδόσεις ηδονής, άλλο σ' ένα γαμήσι ξεφεύγω, κατακτώ την υπέρτατη ικανοποίηση.

Μια γυναίκα που δεν έχει πρόβλημα οργασμού, που συνήθως φθάνει ''εύκολα'' σ' αυτόν, πιθανόν να το καταφχαριστηθεί μαζί σου και χωρίς να ''πιάσει'' οργασμό. Να εκτιναχθεί, να απογειωθεί χωρίς να ''τελειώσει''. Το σπάσιμο είναι στον άνδρα, αν δεν του σηκωθεί. Ή να μπει και να μη βρέξει, να μη δροσίσει το φούρνο του κοριτσιού.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί έχουν κλειστά τα μάτια οι γυναίκες στον οργασμό