ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΞ Η Νο 3 ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!

 

Δεν το συζητάμε, εδώ και 3.500 χρόνια, όταν είχε αρχίσει ο έρωτας να καταγράφεται, να αποκωδικοποιείται φιλοσοφικά, πνευματικά, διαπιστώθηκε ότι στο σεξ η γυναίκα, σ' αυτό το θείο δώρο της σαρκικής ηδονής, στέκεται περισσότερο ρομαντικά σε σύγκριση με τον άνδρα. Ναι, η γυναίκα, και μιλάμε γενικώς και θεωριτικώς, πλημμυρίζει από έρωτα με πιο δυνατά συναισθήματα, λύπης, αγωνίας, αναμονής, πόνου, αγάπης, τιμωρίας, εκδίκησης, συγχώρεσης κ.α.

Γι' αυτό και η Νο1 φαντασίωση των γυναικών, σύμφωνα με σχετική επιστημονική έρευνα, είναι την ώρα που κάνουν σεξ να τυλίγονται από ρομαντικές σκέψεις, να κυριαρχούνται από ρομαντικά συναισθήματα.
Η φαντασίωση είναι μέσα στο παιχνίδι του σεξ. Οι πάντες φαντασιώνονται. Άνδρες και γυναίκες. Πιτσιρικάδες που την βγάζουν ακόμα με αυνανισμό, ακόμα και υπέργηροι ανίκανοι πλέον εδώ και χρόνια, λόγω ηλικίας, να ερεθιστούν, πολύ περισσότερο να ολοκληρώσουν.
Η φαντασίωση έρχεται μόνη της. Δεν πατάς ένα κουμπί για να «σκηνοθετήσεις» στη φαντασίωση μια, δυο εικόνες. Και θεωρείται επιβεβλημένη(!) η φαντασίωση. Επειδή κρατάει ζωντανό το άτομο σε δράση σεξουαλική. Σε ετοιμότητα!

Είπαμε ποια είναι η Νο1 φαντασίωση στις γυναίκες. Την ώρα που κάνουν σεξ να βιώνουν σκέψεις γλυκές, συναισθήματα ρομαντικά. Αυτό φαντασιώνονται. Να... φαντασιώνονται και την ώρα της συνουσίας.

Η Νο2 γυναικεία φαντασίωση είναι να πηδιούνται εκτός οικίας τους. Εκτός του χώρου που συνήθως περνάνε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Στο γραφείο. Σε δημόσια τουαλέτα. Σε σκοτεινό δρόμο. Σε ερημική παραλία. Με τον σύντροφό της κι όχι, άσχετο αυτό. Σημασία της Νο2 φαντασίωσης είναι το μέρος πού θα ήθελε να γίνεται το γαμήσι της.

Και φθάνουμε στην Νο3 φαντασίωση των γυναικών. Συμμετοχή σε ομαδικό σεξ! Να έχει επαφή όχι μόνο μ' έναν.
Μια στιγμή. Μη βγάζουμε συμπεράσματα που δεν ισχύουν. Η έρευνα έγινε σε 600 γυναίκες Ελληνίδες. Τι, λοιπόν, σημαίνει η Νο3 φαντασίωση τους; Όχι, βέβαια, ότι όσες φαντασιώνονται group-sex, θα επιδιώξουν έτσι κι αλλοιώς τη συμμετοχή τους σε παρεάτο πήδημα, με τράμπες κι όχι.

Πιθανόν η φαντασίωση να είναι μόνον μία... αθώα, μία ακίνδυνη φαντασίωση. Να ικανοποιείται... φανταστικά μια γυναίκα με... πειραματικές σκέψεις, με υποθετικά σκηνικά στα οποία παρούσα να είναι κι αυτή. Δεν σημαίνει, λοιπόν, απαραίτητα η Νο3 δημοφιλέστερη φαντασίωση ότι πολλές γυναίκες δεν θα έλεγαν «Όχι» σε πρόσκληση για ομαδικό σεξ. Απεναντίας, πολλές, οι περισσότερες παρά τη σχετική φαντασίωση που... προτιμούν, θα αρνούνταν κατηγορηματικά να βρεθούν σε συμποσιακό γαμήσι.

Διαβάστε ακόμα:

Αγνωστη η ερωτική τέχνη της Αφροδίτης