ΣΕΞ ΜΕ ΤΡΕΜΟΥΛΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΓΓΗΤΑ

 

Αρχίζεις να της βγάζεις τα ρούχα, το ένα μετά το άλλο. Εκτός από τα χάδια δουλεύεις και με τη φωνή. Να 'ναι μισοσβησμένη, ξέπνοη, αχνή. Είσαι και ο πρώτος, αν προπονήσεις βραχνή τη φωνή σου και με γρέζι, για να πυρώνουν οι ανάσες σου το αυτί της, να φουντώνουν με ζέστα τα μάγουλά της.
Νοιώσε ένας καλός χριστιανός. Μπροστά σου είναι ημίγυμνη, σε λίγα δευτερόλεπτα ολόγυμνη πια, σε πλημμυρίζει η θέρμη του κορμιού της, λες και άναψε το θυμιατήρι. Τέτοια μυρουδιά σ' ερεθίζει, είναι η φιλήδονη επίθεση που δέχεται ο εγκέφαλός σου από την καυτή αύρα του κορμιού της, επειδή εσύ προηγουμένως ξύπνησες τον πόθο που την διατρέχει ολόκληρη.

Ας είναι άσχημη. Ας μην είναι μπάνικη. Ας είναι χοντρή. Κοκκαλιάρα. Και με στήθος πλάκα. Ακόμα και μ' αυτήν ο αληθινός αρσενικός θα πάρει ικανοποίηση που γυρεύει. Ας μην είναι η θεά η κυρία. Αρκεί στο γαμήσι επάνω να της συμπεριφερθεί λες και κρατάς στα χέρια του τοπ-μόντελ. Όχι για τίποτα άλλο, αλλά επειδή με τον τρόπο που την καυλοκυττάς και της ψιθυρίζει, την βάζει στο θρόνο της Αφροδίτης, κι εκείνη σίγουρα θα σου «δώσει» όσα πιθανόν δεν θα «έπαιρνες» από μια καλλίγραμμη γκόμενα.

Είπαμε. Εργαλείο η φωνή. Και τα χέρια, βέβαια. Τα δάκτυλα. Τα ακροδάκτυλά σου. Πριν τη διείσδυση, πριν ακόμα έρθει η στιγμή να μπεις μέσα της, μπορείς να την στείλεις να περάσει τις πύλες του παραδείσου. Μη βιαστείς, έχεις δουλειά με τα δάκτυλά σου, και τα δέκα. Έχεις αποστολή υψηλή και ανιχνευτική.
Πως γκρατσουνάς τη χορδή της κιθάρας; Πως την παίζεις. Θέλει χάδι, θέλει τεχνική η χορδή στο άγγιγμα. Για να κτυπήσει όμορφα το άκουσμά της στο μυαλό σου.

Το σώμα της παραδομένο στα μπράτσα σου, στην αγκαλιά σου είναι γεμάτο χορδές βιολιού, κιθάρας, αλλά και πλήκτρα πιάνου που δεν είναι ορατά στο μάτι. Τα ψάχνεις με τα δάκτυλα. Κάθε εκατοστό της επιδερμίδας της κρύβει ευαισθησίες και βγάζει τρεμουλιάσματα, σκιρτήματα, αναστεναγμούς βουβούς, μουγκρητά τρυφερά, βογκητά γλυκά. Όλα αυτά απαραίτητα πριν γλυστρήσει μέσα της το πέος και έτσι δοθεί το σύνθημα στα τινάγματα, τα τραντάγματα, τα αγκομαχητά, τα σπαρταρίσματα.

 

Διαβάστε ακόμα:

Η πιο αρσενική εξήγηση στην γκόμενα