ΑΧ, ΚΑΙ ΝΑ Μ' ΕΒΛΕΠΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ!

 

Τσάκωνει την 17χρονη κόρη της σε φάση άγριου και ξεφωνητού σεξ με τον καθηγητή της! Τα ‘χασε η μάνα. Δεν ήξερε πως να αντιμετωπίσει το αναπάντεχο σκηνικό, όταν επέστρεψε σπίτι πολύ ενωρίτερα απ' ό,τι συνήθιζε. Κεραυνοβολημένη, από την αμηχανία της, πρόδωσε την παρουσία της και διέκοψε το συναρπαστικό ερωτικό σμίξιμο ανάμεσα σε δύο τόσο αταίριαστους εραστές.

ΕΔΩ ΚΑΙ μήνες η αρχιτεκτόνισσα Φρόσω έχει σοβαρά προβλήματα στη δουλειά της. Δεν αισθάνεται ασφάλεια στην κατασκευαστική εταιρεία που εργάζεται εδώ και πέντε χρόνια, λίγο πριν χωρίσει με τον σύζυγό της. Η ψυχρότητα στην επικοινωνία με τον διευθυντή της είναι πια καθεστώς, έτσι αναμενόταν κάποια στιγμή η έκρηξη που ξέσπασε σήμερα. Ασυνήθιστη σε τέτοιες καταστάσεις η 37χρονη, εντελώς εκτός ελέγχου, ταραγμένη, άρπαξε την τσάντα της κι έφυγε μουρμουρίζοντας. Τράβηξε κατευθείαν στο σπίτι της, μια μονοκατοικία στο Κρυονέρι.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ! Βλέπει παρκαρισμένη την χόντα του κυρίου Στέφανου. Του καθηγητή που κάνει ιδιαίτερα στη φυσική και τη χημεία στην κόρη της. Η ώρα είναι έξι κιόλας, η Άσπα είχε μάθημα 4 με 5. Δεν κάνει λάθος, σήμερα είναι Πέμπτη, η ημέρα που η ίδια μένει στο γραφείο μέχρι αργά το βράδυ.
ΜΑΝΑ και κόρη δεν τα πάνε καλά. Καθόλου καλά. Πλακώνονται συνεχώς. Η μικρή δεν χάνει ευκαιρία να προκαλέσει την μητέρα της. Να την απαξιώνει, να την ειρωνευτεί. Να της κάνει κριτική. Λες και επιζητάει διαρκώς τη σύγκρουση με την μητέρα της.

Η ΦΡΟΣΩ περνάει το πορτάκι του φράκτη και όσο πλησιάζει στο σπίτι της τρυπούν στο κεφάλι της τα ηδονικά αχ και βαχ, οι αναστεναγμοί της κόρης της. Για να φθάσει στο δωμάτιο της Άσπας διασχίζει το μικρό διάδρομο που χωρίζει την τουαλέτα και την κρεβατοκάμαρά της. Ο καθηγητής από επάνω της είναι σιωπηλός, το κορίτσι σε παροξυσμό. Τι να κάνει η Φρόσω; Να φύγει. Να μείνει. Δεν είναι σίγουρη για τίποτα. Να παρουσιαστεί από την εσωτερική ανοικτή πόρτα της Άσπας, τη στιγμή που...

«Στέφανε, σήμερα είσαι θεός!...» ακούει την κόρη της να ενθαρρύνει τον καθηγητή όσο της παραδίδει ένα... άλλο μάθημα.

«Αχ, και να μ' έβλεπε η μάνα μου, η αγάμητη, που μου σπάει τα νεύρα... Ναι, ναι, Στέφανε, είναι τέλειο...» σα να παραμιλάει μεθυσμένη στις καύλες της η μαθήτρια, που πλέον έχει απλώσει το κορμί πάνω στο τραπέζι εργασίας της και από πίσω της την καρφώνει ρυθμικά ο Στέφανος. Ένας 50αρης, σωματώδης, χοντρός, με κατακόκκινο, γυαλιστερό πρόσωπο και παχύ κόκκινο μουστάκι που έχει αρχίσει να κιτρινίζει από τα τσιγάρα.

Η ΧΑΡΑΜΑΔΑ επιτρέπει στην μάνα να μπανίσει το σκηνικό, δεν την εμποδίζουν οι μεντεσέδες της ανοικτής πόρτας. Εκείνη τη στιγμή την πιάνει ένας απρόσκλητος και υστερικός βήχας...

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦ! Ο δάσκαλος επιτόπου διακόπτει το «πηγαινέλα», τραβιέται πίσω, σηκώνει το παντελόνι του. Η Άσπα δεν έχει πάρει πρέφα την μητέρα της, δεν έχει ακούσει το βήχα της, κι ορμάει επάνω στον Στέφανο, δεν τον άφηνε να απομακρυνθεί... Με κινήσεις των δακτύλων, χωρίς να ανοίξει το στόμα, ούτε καν να ψιθυρίσει, ο δάσκαλος προσπάθησε να «πει» στο κορίτσι ότι στο σπίτι βρίσκεται η μητέρα της.

ΤΕΛΙΚΑ, όταν σενιαρίστηκε ο δάσκαλος, έτοιμος όσο γίνεται τούτη τη δραματική στιγμή να αντιμετωπίσει τη Φρόσω, εκείνη έχει απομακρυνθεί από το σπίτι. Η Άσπα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση. Όταν πια αντελήφθη τη ξαφνική άφιξη και φυγή της μητέρας της, λες και την κτύπησε κεραύνος, κουλουριάστηκε σε μια καρέκλα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ της αληθινής ιστορίας. Μάνα και κόρη αφού είπαν πολλά μεταξύ τους έφτιαξαν οριστικά τη σχέση τους. Η συμπεριφορά της Άσπας στην Φρόσω εξελίχθηκε σε ιδανική.

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ παντρεμένος με 4 παιδιά, εξαφανίστηκε. Ούτε τον αναζήτησε η Άσπα. Δύο εβδομάδες αργότερα η Φρόσω δέχθηκε κλήση στο κινητό της από τον καθηγητή. Ζήτησε να συναντηθούν, η Φρόσω δέχθηκε, τον περίμενε στο σπίτι της, σε ώρα που η Άσπα ήταν σχολείο. Για μια φορά ακόμα επανήλθε στη σκέψη της η εικόνα και το… ηχητικό ντοκουμέντο, της κόρης της να πηδιέται μαζί του. Ζήλευε την Άσπα; Όχι, αυτό. Ήθελε να ήταν εκείνη στη θέση της, με τον Στέφανο. Γιατί, όχι.

ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ συγγνώμην ο Στέφανος για το «γνωστό θέμα». Την ευχαρίστησε που εκείνη δεν έδωσε «συνέχεια». Θα μπορούσε να τον καταγγείλει, να γίνει ρεζίλι, να μην έχει δικαιολογίες στην οικογένειά του. Η κουβέντα τους κύλησε φιλική. Του είπε καλύτερα να μην το συζητήσουν άλλο. Ό,τι έγινε, έγινε. Συμβαίνουν αυτά. Ο Στέφανος ένοιωθε την ανάγκη ακόμα να απολογηθεί, να κλείσει το ζήτημα με τη βεβαιότητα ότι η Φρόσω πράγματι το έχει τελειωμένο.

-Στέφανε, μια συμβουλή, αν μου επιτρέπεις. Μη ξαναχάσεις τον έλεγχό σου με μαθήτρια, είσαι πατέρας, είσαι δάσκαλος, ο κίνδυνος να διασυρθείς είναι μεγάλος.
Και μεταξύ σοβαρού κι αστείου η Φρόσω πρόστεσε: ''Κάπως συγχωρητέο, Στέφανε, είναι μόνον αν κάνεις «κάτι» με μητέρα, όχι μαθήτρια...''

ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ μετά από δέκα ημέρες. Να πάνε να φάνε. Ο Στέφανος μαζί της ήταν ακόμα καλύτερος εραστής, πιο πληθωρικός, πιο εκρηκτικός απ' ό,τι με την κόρη της.

Διαβάστε ακόμα:

Θέλω να το κάνω με τον κολλητό σου