ΟΛΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ

 

Η σεξουαλική πράξη. Η απόλυτα προσωπική σου στιγμή, που δεν είναι μόνον... δική σου . Άλλος ο αυνανισμός, κι αυτός είναι σεξουαλική πράξη, η οποία βέβαια δεν έχει ανάγκη την παρουσία δεύτερου προσώπου.

Προσωπική στιγμή, ας πούμε αυστηρά διαπροσωπικό γεγονός, όταν συνουσιάζονται δύο άτομα. Δεν σε βλέπει κανένας άλλος, δεν σ' ακούει τρίτος. Άρα, όπως όλοι συμφωνούν, στο σμίξιμο δύο γυμνών σωμάτων, όλα επιτρέπονται. Κι όλα λέγονται.

Από την άλλη υπάρχουν κανόνες, λένε. Βεβαίως, υπάρχουν κανόνες. Το κάθε τι, όμως, ακραίο, ''βρώμικο'', ασύνηθες που χαρίζει μεγαλύτερη ικανοποίηση σε δύο ανθρώπους, «νομιμοποιείται» ηθικά και σεξουαλικά στην πολύ δική τους προσωπική στιγμή.

Όλα, λοιπόν, είναι ανοικτά στο πως οι δύο εραστές θα χαϊδευτούν, θα φιληθούν, θα στήσουν τα κορμιά τους. Και επίσης όλα λέγονται, πολύ περισσότερο όταν κάποια αυτιά γουστάρουν με χίλια να ακούσουν λέξεις και ατάκες που τους ανεβάζουν τα ντεσιμπέλ της ηδονής. Όλα εκτός από ''κάτι'', σε ορισμένες περιπτώσεις.

Σενάριο. Για πρώτη ή τρίτη φορά βρίσκεσαι στο κρεβάτι με την συγκεκριμένη. Αν είναι παντρεμένη, χωρισμένη, γυναίκα με χιλιόμετρα στο σεξ, πιθανότατα αυτή να μην ενοχληθεί αν την ρωτήσεις «Τι σε ερεθίζει περισσότερο;...». Για να την παίξεις στα προκαταρκτικά, να την χαϊδέψεις περισσότερο στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της.

Μια τέτοια ερώτηση, ''Τι σε φτιάχνει, καύλα μου '' ίσως να χαλάσει εκείνη που είναι σεμνή, εκείνη που θέλει να παραστήσει την πρωτάρα. Όταν, λοιπόν, την ρωτάς που καυλώνεις πιο πολύ, π.χ. στο στήθος, στο λαιμό, πίσω από το αυτί, κάπου στην σπονδυλική στήλη, για να την φιλάς εκεί, να επιμένεις εκεί ακριβώς στα χάδια σου, είναι σα να υπονοείς ότι από επάνω της έχει περάσει τουλάχιστον ένας λόχος. Ότι έχει πηδηχτεί αρκετές φορές, όχι μονάχα με δυο-τρεις, και γνωρίζει τα «ευαίσθητα», τα πιο ερωτογενή σημεία στην κορμάρα της.

Διαβάστε ακόμα:

Σεξ υψηλής ηδονής με γυναίκα ύαινα