ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΤΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

 

Την είδε και για πρώτη φορά στη ζωή του το ένοιωσε αυτό. Να σταματάει ο χρόνος. Και ό,τι υπήρχε γύρω του εξαφανίστηκε. Έσβησαν τα πάντα όλα. Μονάχα εκείνη έβλεπε κι ένας κόμπος του έκοψε την αναπνοή. Δεν είχε αυτιά, δεν άκουγε τίποτα, δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκτός απ’ αυτό που αντίκρυσαν τα μάτια του. Ήταν ένας χαμένος, ένας ευτυχισμένος χαμένος σ’ έναν κυκλώνα συναισθημάτων.

Τι ακριβώς ήταν εκείνο που τον μάγεψε. Που αιχμαλώτισε στη στιγμή το προσωπικό του σύμπαν. Θα στο πω εγώ, όχι τίποτα άλλο, για να κατουρήσω τις επιστημονικές έρευνες σχετικά με το τι είναι εκείνο που οι άνδρες προτιμούν στις γυναίκες. Τι είναι εκείνο που τις κάνει στα μάτια τους ελκυστικές.

Ο άνδρας, λοιπόν, της ιστορίας μας μαρμάρωσε απέναντι σε μία άγνωστη κοπέλλα γιατί απλά με το χαμόγελό της εκείνη κατέκτησε ολόκληρο το Είναι του. Το γλυκό της χαμόγελο τον μούδιασε από τα μαλλιά της κεφαλής του μέχρι τα νύχια των ποδιών του. Ένα αμακιγιάριστο, ολοζώντανο πρόσωπο, κι ένα χαμόγελο δακτυλιδένιο, νεραϊδόμορφο...

Οι άνδρες, λέει, τρελαίνονται με τις πλούσιες καμπύλες. Γνωστό αυτό από την εποχή της Εύας. Ήξερε ο δημιουργός Θεός τι αρέσει στον άνδρα, γι αυτό έφτιαξε βουκολικής κοπής την πρώτη γυναίκα. Με βυζάρες, με μπουτάρες.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις σχετικές έρευνες για τον αρσενικό το «τέλειο» σώμα, δηλαδή αυτό που τον ερεθίζει περισσότερο σεξουαλικά, είναι το πλούσιο στήθος και η θηλυκιά να έχει μέση 60 με 80 πόντους. Κι όχι γυναίκα μικροκαμώμένη.

Παίζει και η μυρουδιά, ρε. Όχι μόνον οι σωματικές αναλογίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις σου ‘ρχεται επί τόπου στύση μόνον αν την ακουμπήσεις, ας μην έχει κορμί μοντέλας. Η αύρα του σώματος της, ακόμα και η φωνή της, όπως μόνο η ανάσα της να σε πυροδοτήσουν ολόκληρο.
Υπάρχουν άνδρες που σκλαβώνονται, και το γουστάρουν με χίλια, μονάχα από την οσμή που βγάζει το κορμί μιας γυναίκας. Η μυρουδια κάποιας γυναίκας είναι αρκετή να κρατήσει κοντά της έναν άνδρα μία ζωή ολόκληρη.

Διαβάστε ακόμα:

Σε ποια γυναίκα βρίσκεις το δισκοπότηρο του σεξ