ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΧΑΔΙΑ, ΟΠΙΣΘΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΑ!

 

Θαυμάζει το κορμί της στον καθρέπτη. Είναι μόνη. Τίποτα δεν την εμποδίζει να... σκέπτεται διάφορα. Ακόμα και πράγματα χωρίς τη θέλησή της. Την επισκέπτονται απρόσκλητες σκέψεις και επιθυμίες.

Στρέφει τα οπίσθιά της στον καθρέπτη. Υπέροχη η πλάτη της. Κρίμα! Την σνομπάρει ο δικός της. Τα χέρια του και τα χείλη του δεν θυμάται να έχουν βολτάρει στη σπονδυλική της στήλη. Και ο κώλος της είναι για φίλημα! Αν μπορούσε η ίδια θα τον γέμιζε γλυκά και τσιμπητά φιλιά.

Να σε ρωτήσω, κύριε. Ξενοπηδιέται η δικιά σου; Δεν το ξέρεις. Την υποψιάζεσαι; Ας πούμε όχι. Την έχεις, όμως, ικανή να πάει μ' άλλον; Ας πούμε ναι. Γιατί, όμως, εκείνη να περάσει την κόκκινη γραμμή; Μήπως είναι κρυφογαμιάρα, άσε που δεν το δείχνει. Ίσως γιατί εσύ την ''στέλνεις'' στην απιστία. Επειδή είσαι λίγος στο σεξ. Επειδή βαρέθηκε να το κάνει μαζί σου. Επειδή χωρίς κέφι βγάζει τα ρούχα της κάθε φορά που πρόκειται να το κάνετε, γνωρίζοντας τη συνέχεια του έργου με τον προβλέψιμο παρτεναίρ.

Όλο τα ίδια και τα ίδια. Καρμπόν. Το κάθε γαμήσι... δεν είναι γαμήσι. Και πως να 'ναι όταν προκύπτει χωρίς... κάτι άλλο καινούργιο. Χωρίς αυτοσχεδιασμό. Χωρίς ποικιλίες το ρεπερτόριο.
Η γυναίκα δεν είναι πιστή. Ούτε άπιστη είναι. Αυτά τα λένε οι μαλάκες. Η γυναίκα είναι γυναίκα. Οι 93 στις 100 θέλουν έναν άνδρα. Βολεύονται μ' έναν άνδρα. Μ' αυτόν να πορευθούν. Και παραμένουν σεξουαλικά και συντροφικά στον έναν, ακόμα κι αν δεν τις ολοκληρώνει ως άτομα.

Μια στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο άντρας να αισθάνεται σίγουρος για την... ''πίστη'' της. Χρειάζεται, όσον αφορά το σεξ, να διαθέτει χρόνο και σκέψη. Πως θα συνουσιάζεται με την δικιά του. Όχι στο ένα ακόμα ματς μία από τα ίδια. Να υπολογίζεις ότι πάντα το κορίτσι θα βρεθεί στην... κρίσιμη στιγμή. Στην στιγμή της προσωπικής της ''αδυναμίας'', που λένε. Να μην έχει εκείνη την πουτάνα στιγμή τη δύναμη να πει ''όχι''. Να αντισταθεί στο φλερτ, να αρνηθεί τον άλλον.

Διαβάστε ακόμα:

Γυναίκες στην πείνα, πού είναι οι άνδρες!