ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΝΑ... «ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ»!

 

Μπαίνεις μέσα της κι αρχίζεις το «πήγαινε-έλα». Το σπρώξιμο και το ξεσπρώξιμο. Όπως όλοι οι άνδρες στην γη. Όπως όλοι οι άνδρες πριν εκατό και χίλιους αιώνες. Από τότε που υπάρχει άνθρωπος, έτσι μ’ αυτόν τον τρόπο συνουσιάζεται ο άνδρας με την γυναίκα. Και κάποια στιγμή, μετά από δύο λεπτά, πέντε, εξήμισυ λεπτά, όσο κρατήσει το κομπρεσάρισμα του πέους στον γυναικείο κόλπο, πλησιάζει το τέλος ...

«Μαdonnα!» μουρμουρίζει, ίσως να κραυγάζει ο Ιταλός όταν «τελειώνει». Γιατί βάζει στο στόμα του την Παναγία;
Ο Γάλλος τη στιγμή της κορύφωσης της ηδονής του, αυθόρμητα κι αυτός, λέει «Mon dieu!», Θεέ μου!

Μεγάλη σημασία έχει να ψάξεις γιατί οι άνδρες δύο κοντινών λαών, μεσογειακών, οι μεν στην πιο θεϊκή στιγμή της σεξουαλικής απόλαυσης εκφράζονται με το όνομα της μητέρας του Χριστού, οι δε με τον ίδιον τον Θεό.

''Ω, Θεέ μου!... '' το επιφώνημα και του Αμερικάνου. Ο Ισπανός, πιο κοντά στον Έλληνα, λέει ''Μάνα μου...''. Ο γιαπωνέζος πριν το φινάλε περιχαρής λέει ''Κοντεύω''. Ο Πολωνός ''Ωραία..., ωραία...''. Ο Ινδός ''Ναι..., ναι...''.

Ο Ρουμάνος λέει «A termina!», Είμαι έτοιμος! Άλλος λαός. Άλλη ψυχογραφία. Είμαι έτοιμος να τελειώσω, δηλαδή. Τα κατάφερα να φθάσω μέχρι εδώ, πολύ ωραία τα πήγα, και πλέον είμαι έτοιμος να τερματίσω και σ’ αυτή την κούρσα.

Σε κλίμα γηπεδικό ο Ρώσος αισθάνεται σκόρερ, λέει ''Πέτυχα γκολ!...''. Ο Ούγγρος, άλλη ράτσα, πριν πυροβολήσει με το υγρό πυρ, πριν...τελειώσει, δεν λέει «Τελειώνω», αλλά «Φεύγω». Στα ουγγαρέζικα ''Elmentem''.

Ο Έλληνας άνδρας τι περισσότερο αρθρώνει λίγο πριν ολοκληρώσει, πριν αδειάσει το πιστολάκι του νερού; Σύμφωνα με τη σχετική έρευνα ο πατριώτης λέει «Τελειώνω». Γιατί το λες, ρε, μεγάλε; Το ''Τελειώνω!'' είναι η πιο συνηθισμένη λέξη που βγάζει και ο Γερμανός.

Μήπως βιάζεται ο Έλληνας και γι’ αυτό... πανηγυρίζει με το θριαμβευτικό «Τελειώνω». Ποιο να 'ναι το βαθύτερο νόημα του ελληνικού «Τελειώνω». Κανονικά, αυτή είναι μια δουλειά που ο καθένας... δεν θέλει να τελειώσει, να αργήσει όσο γίνετε πιο πολύ. Το «Τελειώνω» ο Έλληνας το λέει περήφανα εκείνη τη στιγμή, όχι με λύπη, όχι τι κρίμα που... τελειώνω.

Ο άλλος λέει «Φεύγω», δηλαδή αφήνω τη γη, απογειώνομαι, πάω σ’ άλλη διάσταση με το γαμήσι. Οι άλλοι οι μεσόγειοι πιάνουν στο στόμα τους τον Θεό, την Παναγία, τον άγιο Φανούριο, την Οσία Πουλχερία, ο Έλληνας λέει φινίτο ντε λα μούζικα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο κίνδυνος όταν η γυναίκα είναι από πάνω