ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

Δεκαπέντε χρονών η Μάρω κατά λάθος είδε τσίτσιδο τον αδελφό της. Δεν το επεδίωξε. Τυχαίως προέκυψε το σκηνικό να αντικρύσει γυμνό τον Αλέξη στο δωμάτιό του, χωρίς αυτός να την πάρει πρέφα. Όχι, δεν είχε καν τέτοια σκοπιμότητα, να κρυφομπανίσει τον αδελφό της. Να, όμως, που για ημέρες πολλές την εικόνα του πέους του καλογυμνασμένου 19χρονου δεν την ξεχνούσε. Συνεχώς της ερχόταν στη μνήμη, ίσως η ίδια η Μάρω να την ανακαλούσε στη φαντασία της, κι αυτό της χάριζε μία γλυκειά αίσθηση ηδονής.

Ορκίστηκε στο εαυτό της η Μάρω να μην της ξανασυμβεί. Να ξαναπιάσει στο... μάτι της τον αδελφό της χωρίς ρούχα. Η επιθυμία, όμως, να «πάρει μάτι» ένα άλλο αγόρι, έναν άλλον άνδρα, δεν την άφηνε σε ησυχία. Όλο αυτό είχε στο μυαλό της. Και να σκεφθεί κανείς ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί με κάποιον. Και με ποιόν να πρωτοβγεί, την θέλουν όλοι οι συμμαθητές της. Και στην άκρη του ματιού των καθηγητών της αισθανόταν την πονηράδα, τον πόθο τους γι’ αυτήν.

Δικαιολογημένα. Είναι το πιο όμορφο κορίτσι του σχολείου. Σαν κι αυτήν δεν υπάρχει δεύτερη. Όλοι συμφωνούν ότι μακράν είναι η πρώτη γκόμενα. Η ποθητή. Πλασμένη με το άγνωστο υλικό που φτιαχνόταν στην εποχή της η φιλήδονη γυναίκα της Βαβυλώνας. Λουλουδένια στήθη. Βελουδένια οπίσθια. Πύρινοι μηροί, αφράτοι, απότιστοι.

Ένα ολόδροσος πειρασμός η Μάρω. Μπουμπούκι σκέτο. Κι όμως δεν είχε στη σκέψη το σεξ. Περίεργο. Καμία διάθεση να ανταποκριθεί σε φλερτ. Να «απαντήσει» με τα μάτια, να στείλει «μήνυμα» στα λάγνα βλέμματα των αρσενικών. Μόνον ένα πράμα λαχταράει, ας λένε ότι είναι διαστροφή. Να «δει» χωρίς να την βλέπουν. Κάποιον γυμνό, κάποιον αν είναι τυχερή να κάνει σεξ ανυποψίαστος όσο εκείνη τον παρακολουθεί κρυφά.

Αποφάσισε να μιλήσει στην κολλητή της. Την Αλέκα που ψοφάει να ζευγαρώσει με κάποιον. Να χάσει την παρθενιά της. Την ικανή για όλα προκειμένου να «το κάνει», διότι έχει υποσχεθεί στον εαυτό της πως πρέπει να της συμβεί οπωσδήποτε πριν τα 16 της χρόνια.

Τα δύο κορίτσια συμφώνησαν. Με όρκο ζωής. Η Μάρω θα πει ''ναι'' στο πρώτο αγόρι που θα της ζητήσει ραντεβού. Μ’ έναν όρο, αυτός να «πάει» πρώτα με την κολλητή της. Και τις στιγμές που η Δήμητρα θα πηδιέται, η Μάρω θα παίρνει τη δική της... σεξουαλική ικανοποίηση με τα μάτια.
Η Αλέκα έπιασε τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Η Μάρω της... προμήθευε γκόμενους, τους οποίους η ίδια σνόμπαρε και δεν κρατούσε την υπόσχεσή της. Ότι «πρώτα με την φίλη μου, και μετά οι δυό μας...»

Το κουσούρι της μπανιστηρτζούς το ξεπέρασε μετά τα 22 της χρόνια η Μάρω, αφού έκανε θεραπεία, και γιατί η ίδια αποφάσισε να απελευθερωθεί από το πάθος της ηδονοβλεψίας. Παντρεύτηκε, έκανε δύο παιδιά κι ευτυχώς δεν έπεσε σε σύζυγο «ματάκια».

Διαβάστε ακόμα:

Οταν η γυναίκα, αφού τελειώσει, θέλει κι άλλο