ΓΙΑΤΙ Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΗΘΕΛΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΞ!

 

Πνιγμένη στο άγχος η 36χρονη προετοιμάζεται με βαρειά καρδιά για την ιστορική έξοδο. Με τον σύζυγό της να βρεθεί παρέα με δύο άλλα ζευγάρια, σε μονοκατοικία κάπου στην Εκάλη.

Είναι κάτι που ούτε θα τολμούσε και να της περάσει από το μυαλό. Να κάνει ελεύθερο σεξ μ’ άλλον, μ’ άλλους άγνωστους, ενώ ο Σπύρος σε διαφορετικό δωμάτιο θα ‘χει ξαπλώσει με επίσης ξένη, η οποία θα συνοδεύεται από τον δικό της σύζυγο.

Τα τελευταία δύο χρόνια Σπύρος και Νατάσα δεν τα πάνε καθόλου καλά. Ο γάμος, τα παιδιά, αντί να τους φέρουν πιο κοντά, όλο και περισσότερο τους απομακρύνουν. Ψυχικά. Σεξουαλικά. Το μαγκανοπήγαδο της οικογενειακής καθημερινότητας υπονομεύει σταθερά τη διαπροσωπική τους σχέση.

Ήταν ξεκάθαρος. Της το είπε ήρεμα, όχι εκτός εαυτού, όπως εύκολα έχανε τον έλεγχο στα νεύρα του. Της μίλησε σχεδόν συντροφικά, φιλικά. Ή χωρίζουμε, ή δέχεσαι αυτό που σου έχω ζητήσει. Αυτό που θαρρώ θα μας βοηθήσει. Άλλαξε η ζωή ενός συνάδελφου, ο γάμος τους πήρε νόημα από τότε που με την γυναίκα του συμμετέχουν σε εξορμήσεις ομαδικού σεξ. Γιατί να μη δοκιμάσουμε κι εμείς! Τι έχουμε να χάσουμε, Νατάσα. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, πιθανόν να κερδίσουμε.

Αυτά της είπε και το πρώτο που σκέφθηκε η Νατάσα ήταν ότι θα χάσει τον άνδρα της, αν αρνηθεί κάτι τόσο τολμηρό, αλλά και ''συνεταιρικό''. Φοβάται, από την άλλη, τι μπορεί να σημαίνει στη ζωή της αν συμφωνήσει στην εξωφρενική πρόταση του Σπύρου.

Ήρθε η ώρα να ετοιμαστεί για την πιο επικίνδυνη έξοδο της ζωής της. Δεν ξέρει τι να φορέσει. Να ντυθεί σαν τσούλα; Όχι. Με ρούχο που να δίνει εικόνα συντηρητικής νοικοκυράς; Όχι. Έχει εμπιστοσύνη στην κορμάρα της. Μήπως, όμως, οι άλλες δύο γυναίκες μετράνε περισσότερο κι αυτή νοιώσει μειονεκτικά. Θα ζήσει και το άλλο. Τον άντρα της μ’ άλλην. Θα ζηλέψει. Εκείνος δεν θα ζηλέψει, όταν αυτή θα ‘ναι στην αγκαλιά αλλουνού; Κι αν όχι, αυτό είναι καλό, να μην την ανησυχεί;

Βρήκαν τους άλλους τέσσερις στο σαλόνι, με το ποτό στο χέρι. Ολοφάνερο ότι τους περίμεναν. Δεν γνώριζε κανέναν η Νατάσα, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση απόλυτου τρακ. Η αμηχανία της κράτησε μόλις λίγα λεπτά, μέχρι που οι δύο άνδρες της συντροφιάς την πήραν από τα χέρια, ο ένας από δεξιά, ο άλλος από αριστερά, λες κι ήταν φιλαράκι τους από τα παλιά. Βγήκαν έξω στο μεγάλο μπαλκόνι.

''Είσαστε ψιλοταραγμένη, δεν πρέπει…'' της ψιθύρισε ο ένας. Ο άλλος της πρόσφερε τσιγάρο. ''Δεν καπνίζω'' του είπε μάλλον άβολα. ''Το ''όχι'' τούτη τη νύχτα το έχουμε αφήσει στο σπίτι μας, είμαστε μόνο με το ''ναι'' όταν ένας της παρέας μας προτείνει κάτι…'' της είπε με αινιγματικό χαμόγελο.

Η Νατάσα ρίχνει κλεφτή ματιά στη τζαμόπορτα, βλέπει τον Σπύρο ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Ο ένας άνδρας επιστρέφει στο σαλόνι, ο άλλος σβήνει το τσιγάρο χωρίς να τραβά τα μάτια του από επάνω της. Είναι στην ηλικία της περίπου, όχι περισσότερο από 40, πολύ φαλακρός, γυαλάκιας, λαμπερός, γοητευτικός, με αέρα golden boy των μπίζνες Την οδηγεί στην αυλή και από την είσοδο της κουζίνας σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο.

Επιστρέφουν στο σπίτι τους καλά ξημερώματα. Σπύρος και Νατάσα αμίλητοι μέσα στο αυτοκίνητο, Ούτε λέξη. Ξαφνικά ο άντρας αλλάζει κατεύθυνση! Η γυναίκα πάλι δεν ανοίγει το στόμα της. Παρκάρει σε ξενοδοχείο της Ερυθραίας. Αρπάζει την Νατάσα και μετά από δύο λεπτά ξεκινάνε ένα γαμήσι, σίγουρα αυτό της ζωής τους. Καμία σύγκριση με κάθε προηγούμενο δικό τους.Νατάσα και Σπύρος ξαναπηδήχτηκαν μετά από δύο μέρες. Ένας Σπύρος αλλοιώτικος. Ζωηρός, ερωτικός. Ερωτευμένος! Παθιασμένος με την Νατάσα του. Καμία συζήτηση για ό,τι έγινε στην Εκάλη.

Πέρασαν δέκα μέρες. Είναι μόνοι στο σπίτι, τα παιδιά στο σχολείο. Τον παίρνει στο στόμα της. Της λέει πως δεν θέλει να ξαναβρεθούν μ΄άλλους. ''Αυτό σκεπτόμουν κι ‘γώ...'' του απαντάει ενθουσιασμένη η Νατάσα. ''Να μην ξαναπάμε στην Εκάλη, ούτε κάπου αλλού…''.
Η ανάμνηση, όμως, της σεξουαλικής εμπειρίας στην Εκάλη, όπου η Νατάσα πηδήχτηκε με τους άλλους δύο, μια ερωτοκατάσταση με απρόβλεπτή σ' αυτήν ποικιλία, όλο και… ενοχλούσε τη σκέψη της. Από την άλλη, πάλι… χαλάρωνε, ξενέρωνε η σχέση της με τον Σπύρο. Έπεφτε στο λούκι της συμβατικής έγγαμης ζωής.

Μια νύχτα στο κρεβάτι η Νατάσα άπλωσε απειλητικά το χέρι της στο πέος του άντρα της και του ψιθύρισε στο αυτί ''Να το ξανακάνουμε, όπως στην Εκάλη, το θέλω…''. Ο Σπύρος πέταξε τα ρούχα του. Ήταν πάλι ολόθερμος εραστής. Όταν τελείωσαν της είπε ''Έχω μία πρόσκληση, πάλι μέσω του συνάδελφου, στο σπίτι ηθοποιού. Θα είμαστε μόνο τέσσερις, εμείς και ο ηθοποιός με την γυναίκα του…''. Γεμάτη χαρά η Νατάσα όρμησε επάνω του και τον γέμισε φιλιά.

Διαβάστε ακόμα:

Μια στιγμή μόνο και αναστατώθηκε ολόκληρη