ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕΙ

 

Να την πιείς στο ποτήρι και να μη ξεδιψάς είναι η 17χρονη Λένα με την κατάλευκη επιδερμίδα κι ένα κορμί λυγερό και ποθητό, και στον πιο εγκρατή μοναχό του Αγίου Όρους. Παρέα με την κολλητή της εμφανίστηκε στο μαγαζί και ήταν άνετη στις επαφές της με τον καθένα, ιδιαίτερα με τα αγόρια.

Ο Γιώργος με τα καυλόσπυρα στα μάγουλα και στα πλάγια του σβέρκου ήταν βέβαιος ότι περισσότερο πρόσεχε αυτόν η Λένα. Ούτε το ποτό, ούτε η μουσική βοηθούσαν τον Γιώργο να φτιάξει τέτοια εντύπωση, ότι τον καλοκύτταγε, ότι τον ήθελε η Λένα. Κάποια στιγμή της λέει: ''Πάμε;...''.

-Που να πάμε, εδώ ήρθαμε, όχι για αλλού..., του βγήκε η Λένα μ’ ένα παιχνίδισμα στα έξυπνα και φωτοβόλα μάτια της.

«Πάμε μια βόλτα...» της ξαναπρότεινε ο Γιώργος στο...φιλικό, στο παρείστικο. Συμφώνησε το κορίτσι και την έκαναν στην ερημιά, στη σκοτεινιά του δρόμου.

-Τι κάνεις!..., αγρίεψε η Λένα όταν ο 19χρονος νέος άπλωσε το χέρι του στη μέση της και ζήτησε επάνω του το κορμί της.

Διακόπτω το στόρυ. Ερώτηση. Σ’ αυτή την περίπτωση τι είναι το πιθανότερο να συμβεί;

1.Να σκεφθεί το αγόρι ότι είμαι μαλάκας, κακώς θεώρησα ότι η άλλη θα ''προχωρούσε'' σεξουαλικώς μαζί μου. Και να αποδεχθεί την αποτυχία του με αντίδραση ολότελα παθητική. Ίσως και προς απογοήτευση της κοπέλλας που θα περίμενε από τον άλλον να επιμείνει περισσότερο για να του δοθεί.

2.Να ρίξει μπινελίκια στην κοπέλλα το αγόρι, που μ’ αυτό τον υβριστικό τρόπο δεν ανέχθηκε την¨πουτανιά» της. Από τη μιά να του δίνει υποσχέσεις, όπως μετέφραζε τη συμπεριφορά της, και από την άλλη δεν του κάθισε...

3.Να της ορμήξει και προκειμένου να την φιλήσει, να την ξεγυμνώσει, να της ρίξει χαστούκια. Με τη βία το αγόρι της κάνει σεξ.

Και πιάνουν δουλειά οι ειδικοί, κοινωνιολόγοι, νομοθέτες και δικαστικοί, αν ο βιασμός, η βία στο σεξ, είναι δικαιολογημένη και έως σε πιο βαθμό κρίνεται η ενοχή του άνδρα. Από κοντά και οι σχετικές έρευνες στην Ευρώπη, στην κάθε χώρα της.

Ερευνητικό αποτέλεσμα ΣΟΚ! Τόσο διεθνώς, όσο και στην Ελλάδα ο κόσμος κατά 33% κρίνει ως ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ τον βιασμό. Ο ένας, δηλαδή, στους τρεις απαλλάσσει κάθε ενοχής τον βιαστή. Που σημαίνει ότι ρίχνει την ευθύνη στην βιασθείσα. Ότι εκείνη, με τον τρόπο της, με το ντύσιμό της, σκόπιμα κι όχι, είναι που προκάλεσε τον βιασμό της.

Επιστροφή στην ιστορία μας. Η Λένα μπήκε στο κλαμπ με σέξυ ρούχο. Δεν δυσφόρησε με το φλερτ που της έκαναν. Ο Γιώργος, όπως κι άλλα παιδιά, γνώριζαν ότι ήταν... άνετη στις σχέσεις της, ότι ήδη είχε ατζέντα με 3-4 γκόμενους. Και δέχεται να βγει έξω από το κέντρο για... βόλτα στο σκοτάδι.

Ποιά είναι η «συνενοχή» της Λένας στα χαστούκια που άρπαξε από τον Γιώργο, ο οποίος στη συνέχεια την στρίμωξε σ’ έναν τοίχο; Ότι όφειλε να προβλέψει τον κίνδυνο, την απειλή ενάντια της που η ίδια ντοπάρισε στον Γιώργο.

Διαβάστε ακόμα:

Τι «βλέπουν» με κλειστά μάτια οι γυναίκες