ΠΑΡΑΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!

 

Ο αρχιερέας του διεθνούς κινήματος του ρατσισμού είναι ο Αδόλφος Χίτλερ. Ο Πάπας και πατριάρχης μαζί του ρατσισμού, πρώτα ενάντια των Εβραίων και μετά των ομοφυλοφίλων και των τσιγγάνων. Αυτές οι τρεις κατηγορίες «ανθρωποειδών» έπρεπε να εξαφανισθούν από τον πλανήτη, σύμφωνα με τον υπέρτατο στόχο του καγκελάριου της Γερμανίας.

Το ολοκαύτωμα των Εβραίων και τον επιθετικός άνευ ορών ρατσισμό του Χίτλερ προσωπικά και της Γερμανίας πληρώνει σήμερα η Γερμανία. Η ευαισθητοποιημένη στα κύματα των προσφύγων. Από πέρυσι στην πατρίδα της Μέρκελ φιλοξενούνται ενάμισυ εκατομμύριο μετανάστες, Η Γερνανία, η στιγματισμένη με εγκλήματα ρατσιστικού τύπου, για να καταδικάσει στην πράξη το παρελθόν της, δείχνει αισθήματα ανθρωπισμού σε πληθυσμούς που υποχρεώθηκαν να φύγουν από τον τόπο τους.

Ένας 17χρονος Αφγανός σκότωσε την 20χρονη Γερμανίδα Μαρία, φοιτήτρια της ιατρικής, που εργαζόταν εθελοντικά σε καταυλισμό προσφύγων. Αυτό το αθώο κορίτσι, μίας άλλης Γερμανίας, όχι της ναζιστικής, που πριν 70 χρόνια έκανε ανά κατά διά την Ευρώπη, προκειμένου να θριαμβεύσει η άρεια φυλή.

Καραούλι την περίμενε ο Αφγανός την Μαρία, ένα κορίτσι διαμάντι, και αφού την βίασε, την έπνιξε και την έριξε στο ποτάμι. Θα ήταν έκπληξη να είχε διαφορετική συμπεριφορά ο ανήλικος μετανάστης. Αφγανός είναι! Από κούνια δολοφόνος. Από πιτσιρίκι μεγάλωσε με τα όπλα.

Με την ευκαιρία. Οι Αφγανοί, όχι οι Γερμανοί είναι η ατόφια άρεια φυλή. Υψηλοί άνδρες, με κατάλευκο δέρμα.

Διαβάστε ακόμα:

Ετσι γεννήθηκαν οι δεσμοί μαφίας και αστυνομίας