ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...

 

Ρωτάω. Είσαι υπέρ του ομαδικού σεξ; Γιατί όχι, θα μου απαντήσεις. Γιατί όχι, θα σκεφθείς, να μη βρεθώ μια νύχτα σε χώρο και σκηνικό κατάλληλο, όπου έτοιμο στο πιάτο υπάρχει το καλύτερο. Να μπερδέψεις τα μπούτια σου με μια από τις γυναίκες της παρέας. Άμα λάχει και με δύο κυρίες μαζί. Αυτό δεν είναι το ομαδικό σεξ; Αυτό ακριβώς είναι.

Δεν κατάλαβες. Όταν σε ρώτησα ποια είναι η γνώμη σου, για τη συγκεκριμένη φάση, έβαζα στο λογαριασμό τη συμμετοχή και της δικής σου γυναίκας. Δεν θα εμφανιστείς σόλο, αλλά ζευγαρωμένος, όπως και οι άλλοι παίκτες. Οι άλλοι συμπαίκτες. Τρία ζευγάρια, τέσσερα, ίσως και πέντε, ανάλογα πως θα στηθεί η σύνθεση. Πως το δουλεύουν οι άλλοι, αρσενικοί και θηλυκές, με χιλιόμετρα στο έργο.

Τσαλαβουτάς εσύ στις άλλες ορεκτικές και η δική σου σύντροφος δεν έχει περιθώρια να πει ''όχι'' σ' όποιον, σ' όσους επιθυμούν να ''παίξουν'' μαζί της. Εκτός κι αν έχει προσυμφωνηθεί ο κανόνας ''ιγκλού'', ισχύει κάθε παίκτης να δικαιούται μία επιλογή τούτη τη νύχτα.

Λοιπόν; Ξαναρωτάω. Είσαι in σε κάτι σπέσιαλ και ολότελα... διαφορετικό, όπου τόσο εσύ όσο και η σύζυγος σου έχετε αποδεχθεί τους όρους του παιχνιδιού. Υπ' όψιν για ένα μονάχα λόγο το αποφασίζεις. Ούτε για δημόσιες σχέσεις, να κάνεις μία γερή γνωριμία με κάποιον της συντροφιάς, ούτε για κάθε είδους νιτερέσο οικονομικού περιεχομένου. Μόνο για το σεξ, την ευγενή επιθυμία να πάρεις και να χαρίσεις σεξουαλική απόλαυση. Και, βέβαια, να έχεις την ευκαιρία μ' ένα άγνωστο πρόσωπο να ζήσεις το ''άγνωστο''. Τη μαγεία της συνεύρεσης με άτομο που συναντάς πρώτη φορά. Αυτό, δηλαδή, που δεν προκύπτει με το έτερον ήμισυ, παρά μονάχα με ξένο.

Έτσι που λες. Στο γκρουπ-σεξ δεν έχεις απλά την ευκαιρία της συνουσίας μ' άλλο πρόσωπο, αλλά γεύεσαι κι αυτό που πιθανότατα ξεπερνάει κάθε φαντασίωση σου, ακριβώς διότι κυριαρχεί μία ελευθεριότητα και από τους δύο συμπτωματικά εραστές.

Σε αρκετά μεγάλο βαθμό η Ευρώπη λέει ''Ναι'' στο ομαδικό σεξ. Σύμφωνα με τις σχετικές έρευνες περισσότερο ανοικτοί είναι οι Σκανδιναβοί. Συγκεκριμένα, το 21% Σουηδών, Νορβηγών, Φινλανδών και Δανών το έχουν επιχειρήσει τουλάχιστον μία φορά. Ακολουθούν οι Ολλανδοί με 18%, οι Γάλλοι με 16%, οι Βέλγοι με 15%, οι Γερμανοί και οι Ισπανοί με 13%, οι Ιταλοί με 12%.

Εύρημα της έρευνας. Αν το ζευγάρι μετά από ''οικογενειακό συμβούλιο'' και μπόλικο προβληματισμό αποφασίσει να τολμήσει, να δοκιμάσει τον απαγορευμένο καρπό, πιθανότητα στη συνέχεια να το επαναλάβει, ακόμα και να μπει στο λούκι, παίζει μόνο στην περίπτωση που ενθουσιαστεί την πρώτη φορά.

 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί το στήθος μαγνητίζει το μάτι