ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΦΥΕΣ ΠΛΑΝΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ

 

Γράφει ο Στήβεν Αβραμίδης

Αυτό που όλη η ελληνική κοινωνία αλλά και η ανθρωπότης περίμενε, επιτέλους επετεύχθη. Ευτυχώς που η ψήφος του πάνσοφου ελληνικού λαού έφερε στο προσκήνιο αυτήν την κυβέρνηση η οποία ίδρυσε την ελληνική διαστημική υπηρεσία. Μια υπηρεσία υπεραπαραίτητη για τον παγκόσμιο πολιτισμό, την έρευνα και την ασφάλεια, ίσου επιπέδου με τον οργανισμό αποξήρανσης της λίμνης Κωπαίδας.
Είδε κι απόειδε ο Νίκος Παπάς με όλα αυτά τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο διάστημα από τη NASA, τους Ρώσους και τους Κινέζους. Κοιτάχθηκε αποφασιστικά στον καθρέφτη και, συνειδητοποιώντας ότι μοιάζει πιο πολύ με εξωγήινο παρά με γάτα των Ιμαλαίων, πήρε την μεγάλη απόφαση να ηγηθεί της νέας ελληνικής διαστημοεποχής.

Αφού οι δανειστές δεν εγκρίνουν την μοιρασιά των πλεονασμάτων στον λαό, τι να κάνει κι ο υπουργός; Πώς δηλαδή θα ξαναεκλεγεί αν δεν διορίσει κι αυτός μερικούς δικούς του τεμπελχανάδες; Δεν φτάνει που τον πετάξανε σε κάποιο υπουργείο ψηφιακής πολιτικής στην χώρα του χαρτιού και του γνήσιου της υπογραφής. Δεν φτάνει που του βγάλανε αντισυνταγματικό το πόκερ για τις τηλεοπτικές άδειες. Δεν φτάνει που έχει αγόγγυστα υπομείνει τόσους διορισμούς από τους συναδέρφους του υπουργούς. Νισάφι πια αναφώνησε.

Και νισάφι πια και με τον Έλληνα, που με το ζόρι τον κρατάνε στην γη, δήθεν ότι χρωστάει. Πού χρωστάει ρε; Πουθενά δεν χρωστάει, λέω εγώ. Τι είναι δηλαδή αυτά τα τριακόσια δις μπροστά σε όσα χρωστάνε στον Έλληνα που έχει εκπολιτίσει όλο τον πλανήτη; Επειδή ο Έλληνας είναι ανώτερος και δεν έχει χρεώσει το παγκόσμιο σύστημα, κι έχουν εκμεταλλευτεί οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι την ανωτερότητα του;

Νισάφι πια, ξαναλέω. Αντί να μας πληρώσουν, θα μας πάρουν και το βόδι; Αντί να δουν την εξαγωγή του πολιτισμού που κάναμε δεξιά με τον Μεγάλο Αλέξανδρο κι αριστερά με την ρωμαϊκή αυτοκρατορία, μας κάνουν και κόνξες;

Νισάφι πια λοιπόν με τους εκπολιτισμένους Γερμανούς και Ασιάτες μουσουλμάνους. Δεν δικαιούνται μόνο αυτοί το ελληνικό πνεύμα. Δικαιούνται και οι εξωγήινοι, που έχουν αρχίσει κι αναρωτιούνται πώς θα την βγάλουν από εδώ και πέρα. Βαρέθηκαν να πετάνε δίσκους και androids. Και η Ελλάδα, που εξακολουθεί να είναι μεγάλη, αλλά και ο Νίκος Παπάς, που είναι φορέας της ελληνικής μεγαλοσύνης, είδαν την ανάγκη τους, κι είναι υποχρεωμένοι να εκπολιτίσουν και το διάστημα. Η Ελλάδα να στείλει πολιτισμό και σε άλλη διάσταση.

Έναν πολιτισμό που είναι απαραίτητος εκεί ψηλά, διότι και οι εξωγήινοι έχουν αρχίσει και συμπεριφέρονται σαν Γερμανοί. Όταν όλος ο πλανήτης χρωστάει έξι φορές το ΑΕΠ του, πού το χρωστάει, κύριοι; Προφανώς στους τοκογλύφους διαστημάνθρωπους. Οι οποίοι έχουν τα λεφτά τελικά. Ο Νίκος Παπάς λοιπόν, καταλαβαίνοντας αυτήν την μαύρη τρύπα, και έχοντας βαρεθεί να υπογράφει μνημόνια ή να βάζει φορολογικές εισφορές στους ελεύθερους επαγγελματίες, ίδρυσε την ελληνική ΜΑΣΑ, μέσω της οποίας θα έρθει σε επαφή με τους τρικέφαλους και πολύχερους εξωγήινους, και θα τους πουλήσει ελληνικό πολιτισμό.

Νησιά οι Τούρκοι, πλανήτες οι Έλληνες
----------------------------------------------------
Κι είμαι πολύ προσεκτικός στις λέξεις. Δεν θα εξάγει τζάμπα το αγαθό όπως παλιά κάνανε οι δήθεν ανώτεροι αρχαίοι. Θα το πουλήσει. Θα χρεώσει αναλόγως τους εξωπλανητικούς και μετά, τα μεν ισόποσα εισπραχθέντα θα τα τρίψει στη μούρη του Σόιμπλε και του ΔΝΤ, τα δε κέρδη από την πώληση, θα τα μοιράσει στον ελληνικό λαό που εξακολουθεί να ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό αυτήν την εποχή που η Ελλάδα εκτοξεύεται στο διάστημα, κι ενώ θα μπορούσε να αγοράζει cd της Άντζελας. Τα δε άλλα πλεονάσματα θα τα ξοδέψει για να φτιάξει υγεία, παιδεία και χωματερές, για να βουλώσει τα στόματα όλων αυτών των κακόβουλων, που πρώτα θέλανε τα γήινα και μετά τα εξωγήινα.

Να ‘ταν όμως μόνο αυτά; Έχετε αναρωτηθεί πόσοι Έλληνες θα απορροφηθούν σε άλλους πλανήτες, μειώνοντας την ανεργία; Πόσοι Έλληνες θα δουλεύουν νυχθημερόν για τις υπηρεσίες που θα προσφέρονται στο διάστημα; Πόσοι μετανάστες θα μπορούν να στέλνονται εκεί πάνω και να μην ενοχλούν τους γκρίζους νησιώτες μας; Σας μιλάω για φοβερά πράματα.

Η Ελλάδα θα αναπτύξει πρώτη τον διαστημικό τουρισμό. Πόσοι εξωγήινοι θα έρχονται να δουν από κοντά την Ακρόπολη αλλά και να πηδήξουν στην Μύκονο; Πώς να μας απειλήσουν οι Τούρκοι όταν εμείς θα έχουμε ετέρους τέρατα με ανώτερη τεχνολογία, τα οποία τα μεμέτια θα τα βλέπουν και θα τρέχουν στον γάμο του Καραγκιόζη. Αλλά και λάθος να τα λέω, μπορεί οι Τούρκοι να παίρνουν νησιά, όμως εμείς θα καταλαμβάνουμε πλανήτες. Χώρια που και η ΑΕΚ μπορεί να βρει κανά τερματοφύλακα με δέκα χέρια – άντε βάλτου γκολ – ή κανά σέντερ φορ με οκτώ πόδια – άντε μάρκαρε τον.

Να σταματήσει λοιπόν η αντιπολίτευση να αφρίζει. Να παραδεχτεί ότι είναι γήινη, ενώ ο Σύριζα εξωγήινος. Να παραδεχτεί ότι βλέπει κοντόφθαλμα, ενώ η πρώτη φορά τσογλανιά βλέπει μακριά. Που επικοινωνεί με το διάστημα, που εκπολιτίζει καινούργιους βαρβάρους, που γεμίζει τα δημόσια ταμεία, και που χαρίζει στον ψηφοφόρο της, μελλοντική προοπτική: Στο διάστημα.

Αλλά έτσι είναι ο νεοέλληνας γενικά για να μην τον περιορίζω μόνο στην ψήφο του προς τον Τσίπρα και τον Ψημένο. Αφού έσωσε την χώρα, δεν μπορεί να ασχοληθεί με την σωτηρία της Ευρώπης που διαλύεται, επειδή δεν θέλει η ίδια να σωθεί. Ο πλανήτης τον ενδιαφέρει. Και ο γαλαξίας. Όπως εξ άλλου αυτό ενδιέφερε και τους αρχαίους μεθυσμένους φιλοσοφημένους προγόνους του, που τα φώτα τους είναι ορατότατα παγκοσμίως.