ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ… ΔΑΓΚΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΕΟΣ

 

Έγινε πολύ συζήτηση με τις εκλογές στην ΕΟΕ. Στο λίκνο του Ολυμπισμού, να το πούμε κυριλάτα και εντελώς παραμυθένια. Μέσα στα ονόματα που έπαιξαν στα σχετικά ρεπορτάζ κι εκείνο του σεσημασμένου παιδεραστή, που αξίζει να αναφέρω μια περιπέτειά του. Έτσι, να ευθυμήσουμε.

Συγκεκριμένα πράγματα. Είχε πάει μ’ ένα πιτσιρικά ο εν λόγω, πιθανόν κάτι στράβωσε στο κόλπο τους, με συνέπεια να καταλήξει στο νοσοκομείο. Στο Ιατρικό Κέντρο. Με δαγκωματιά στο πέος του.

Έπεσε στην περίπτωση. Σε δαγκωνιάρη νεανία και ευτυχώς που δεν του το έκοψε στα δύο. Και επειδή δεν ήταν η πρώτη του φορά σε παιδεραστικές δραστηριότητες, πλάκωσε η αστυνομία στο χόσπιταλ. Πήραν, μάλιστα, ανάκριση από τον σπουδαίο… παιδίατρο, μακαρίτη σήμερα, όταν πληροφορήθηκαν ότι τον φρόντιζε αυτός ο γιατρός, Ανδρέας στο μικρό όνομα, περισσότερα δεν χρειάζονται.

Απόρησαν οι μπάτσοι, που δεν γνώριζαν γιατί βρισκόταν στο νοσοκομείο ο παιδεραστής αθλητικός παράγων και γιατί τον είχε αναλάβει… παιδίατρος.

-Τι συμβαίνει, ντόκτωρ;

Ο παιδίατρος αρνούνταν να δώσει εξηγήσεις στους δύο πολιτσμάνους με τα πολιτικά. Τελικά, αποκάλυψε ότι ο ασθενής του είχε… τραυματιστεί από δαγκωνιά στο τσουτσούνι του.

Διαβάστε ακόμα:

Βαρδινογιάννης-Μαρινάκης εγγυητές στις εκλογές της ΕΟΕ