«ΚΟΛΠΟ» ΜΕ ΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ Ο ΚΟΥΒΕΛΟΣ;

 

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος πέθανε και κάποιοι, ονόματα δεν λέμε, ακόμα και σήμερα υποψιάζονται πως σκηνοθέτησε τον θάνατό του. Ότι ο τραπεζίτης βρίσκεται στην Παραγουάη, όχι την Ουρουγουάη. Και ήδη του έκανε εγχείρηση στο πρόσωπο ο Πιτακί, ο νούμερο 1 Βραζιλιάνος πλαστικός χειρούργος.

Πνιγμένος στα χρέη ο άλλος, ο αρχηγός των λαθραίων πετρελαίων σε Αλβανία και Βουλγαρία, Ελλάδα και Σκόπια, μεγάλη παράδοση ο άνθρωπος στο μπλακ μάρκετ, και είπανε ότι αυτοκτόνησε.

Φοβερά πράγματα. Να πεθάνει κάποιος παραμύθι φούρναρης, να μην έχει γίνει η καλή συνεννόηση και ο έτσι που φτιάχνει τα πεθαμενατζήδικα στεφάνια να μη ξέρει που να τα στείλει, που ακριβώς ορίστηκε η κηδεία. Επειδή έγινε σε… πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο και όχι σε… κανονική εκκλησία.

Παραμονή των εκλογών στην ΕΟΕ ο υποψήφιος πρόεδρος Ισίδωρος Κούβελος μεταφέρθηκε κατεπειγόντως στο Ωνάσειο. Κόλπο; Αν πράγματι δεν είχε καμία ενόχληση ο εγχειρισμένος πριν χρόνια στην καρδιά, τότε μιλάμε για νέα πατέντα. Νέο κόλπο.

Για να μην ηττηθεί και στην κάλπη ο σίγουρα χαμένος στις εκλογές 64χρονος Ισίδωρος Κούβελος, παρίστανε τον άρρωστο; Δεν έχει σημασία ποιά είναι η αλήθεια. Δεν κάνουμε κουτσομπολιό. Αυτό που σημειώνει ο σοβαρός σχολιογράφος είναι το άλλο. Ότι έπαιξε η υποψία πως ο άνθρωπος είναι μια χαρά και για να αποφύγει την ήττα πήγε νοσοκομείο. Κι αυτό που σημειώνουμε δεν αφορά τον ίδιο τον Κούβελο, όσο καταδεικνύει το πόσο καχύποπτος είναι ο κόσμος.

Γιατί λέω ότι σίγουρα θα έχανε στις εκλογές της ΕΟΕ ο εδώ και 19 χρόνια σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη; Επειδή οι εκλογές ήταν «σημαδεμένες». Ξέρουν όλοι από τα πριν τι θα ψηφίσει ο καθένας.

 

Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ