ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ- ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ «ΔΙΔΥΜΟ ΣΚΟΡΠΙΟΣ»

 

Τους ξεσκεπάζω και όποιον πάρει ο χάρος. Τους συνωμότες, τους αρχισυνωμότες του κυβερνητικού σύριζα που έχουν αναλάβει εργολαβικά να τσακίσουν τον Ολυμπιακό. Να διακόψουν πάση θυσία την πρωταθλητική του πορεία.

Επιτέλους! Στην Ελλάδα υπάρχουν κι’ άλλες ομάδες. Όχι μόνον ο Ολυμπιακός να παίρνει το πρωτάθλημα. Αυτά δεν επιτρέπονται επί κυβέρνηση Σύριζα.

Έχουν δίκαιο, λοιπόν, οι δημοσιογράφοι οι οποίοι με υποβολέα τον υιό του Σάββα Θεοδωρίδη, τον Θόδωρο ο οποίος είναι σε θέση να γνωρίζει πολλά, υποστηρίζουν ότι έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή το αντιολυμπιακό σχέδιο με κώδικη ονομασία «Σκορπιός».

Ο Φλαμπουράρης, το πιο έμπιστο πρόσωπο του Τσίπρα, άλλοτε στενός συνεργάτης του μακαρίτη ηγέτη της ανανεωτικής κομουνιστικής αριστεράς Λεωνίδα Κύρκου, είναι το Νο1 πρόσωπο «κλειδί». Ο άλλος είναι ο τεράστιος Νίκος Καρανίκας, ο «Μενεγάκης», στρατηγικός σύμβουλος του πρωθυπουργού. Αυτοί οι δύο, ο υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου Φλαμπουράρης για να δικαιολογήσει την οικονομική επιβάρυνση της παρουσίας του στο δημόσιο, έχει υποσχεθεί ότι θα ολοκληρώσει την ''επιχείρηση Σκορπιος'' μέχρι το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ... «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ» ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ