Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

 

Ο στόχος είναι ο Ολυμπιακός. Γι’ αυτό το κράτος επί Σύριζα έβαλε τη Δικαιοσύνη, που είναι γνωστή Φιλιπινέζα της εξουσίας, να «ακουμπήσει» ενάρετο Ευάγγελο Μαρινάκη. Να σου πω τι γινόταν σ’ αυτή την εντελώς γραφική χώρα, τότε που ο Ολυμπιακός ήταν στην πείνα, έκανε εννέα χρόνια να σταυρώσει πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός είναι η κατ’ εξοχήν ομάδα του κατεστημένου. Όσο κι αν δεν αρέσει αυτό, και ακούγεται περίεργο, είναι η πραγματικότητα. Επόμενο, όμως, είναι το κράτος, όποιο κόμμα, όποια πολιτική κατάσταση το ελέγχει, να βάζει χέρι πρώτα απ’ όλα, πάνω απ’ όλα, στην λαοφιλέστερη ομάδα. Κι αυτή είναι ο Ολυμπιακός.

Μιλάει η Ιστορία. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει τα περισσότερα πρωταθλήματα, ένα. Τα περισσότερα κύπελλα, δύο. Έχει τους περισσότερους οπαδούς, τρία. Πρόεδρος της ομάδας είναι κατά σύστημα άτομο του μεγάλου κεφαλαίου, της διαπλοκής. Κι όμως, για τον κόσμο της ομάδας ο Ολυμπιακός είναι της ιχθυόσκαλας, της εργατικής τάξης, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα της αρχούσας τάξης, των βορείων προαστίων κι ένας βραχίονας της κρατικής εξουσίας.

Μαλακίες. Χοντρομαλακίες. Στέκει, ρε, ο Ολυμπιακός ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ σ’ όλα, από τον οποίο έχουν περάσει τα περισσότερα λεφτά σε σύγκριση μ’ όλες τις άλλες ομάδες, και να μοστράρεται... αδικημένος; Γιατί, όχι! Ο μέγας, ο τεράστιος Γιάννης Τσαρούχης είπε τη κουβέντα της αιωνιότητας για την πατρίδα μας και την κοινωνία της:

-Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις.

Σοσιαλιστής είχε δηλώσει ο Ανδρέας Παπανδρέου. Με το στόμα και ο Αλέξης Τσίπρας λέει είμαι αριστερός. Γιατί, λοιπόν, να μην παίζει το παραμύθι ότι το προλεταριάτο είναι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Παναθηναϊκός εκφράζει την πλουτοκρατία, τον καπιταλισμό, την ανώτερη τάξη.

Μαλακίες. Χοντρομαλακίες. Απλούς ανθρώπους θα βρεις οπαδούς, μάλιστα και στο ίδιο ποσοστό, και στον Παναθηναϊκό. Και σε κάθε ομάδα. Έλα, όμως, που πριν εμφανιστεί ο Σωκράτης Κόκκαλης, δηλαδή η χουντοκρατία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, το DNA του γάβρου ήταν ποτισμένο με Μάρθα Βούρτση και Νίκο Ξανθόπουλο(φώτο). Ψυχή πονεμένου γάβρου είχαν τα... αντικαθεστωτικά τραγούδια της πουτάνας ξενητιάς και τα άλλα τα καψούρικα του Στέλιου Καζαντζίδη για τον προδομένο έρωτα του οικοδόμου.

Χάνει από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός και τι... περίεργο, επιτόπου στήθηκε η αντισυνωμοσία για να ξεσκεπάσει το πούστικο πλάνο του κράτους. Οι εμπνευστές του παραγνωρίζουν ότι έχει αλλοιωθεί η οπαδική ψυχοσύνθεση του γάβρου όταν σε 19 χρόνια ο Ολυμπιακός έχασε μονάχα... δύο πρωταθλήματα.

Στα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού το «Φως των Σπόρ» ήταν η έπαλξη της... αντίστασης κατά του γαμημένου κρατισμού. Το σύμπαν της Ελλάδος, κυβέρνηση και παρακράτος, δεν έχουν άλλη έννοια παρά να κυνηγάνε τον... Ολυμπιακό. Αξιωματικοί του ΓΕΣ, υπουργοί, διοικητές ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΙΚΑ, ΟΛΠ, όλοι αυτοί οι πούστηδες ήταν αντιολυμπιακοί. Προωθούνται στην ιεραρχία από ένα αόρατο κέντρο ενάντια στον Ολυμπιακό. Στην ομάδα του λαού που οι πιστοί της μοιάζουν σαν τους καταδιωκόμενους χριστιανούς την εποχή της αρχαίας Ρώμης. Τέτοιες σάχλες γράφανε τη δεκαετία του ’70.

Έτσι και σήμερα! Το «σύστημα Σύριζα» έχει βάλει στο σημάδι τον Ολυμπιακό. Και για να πετύχει προσπαθεί να μπερδέψει στα πλοκάμια της τυφλής δικαιοσύνης, που μόνον γκαβή δεν είναι, τον Βαγγελη Μαρινάκη. Αυτά λένε μετά την αξιοθρήνητη εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ντέρμπυ με την ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΙΜΟΥ «ΚΟΝΤΣΙΤΑ» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ