ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΤΟΥ NBA

 

«Δεν αντέχω άλλο, εγκαταλείπω το μπάσκετ, η ζωή μου είχε γίνει δύσκολη στην ομάδα διότι όλες οι συμπαίκτριές μου είναι λεσβίες...». Λέει κάτι το όνομα της αραπινούλας Κάντις Ουίγκινς. Το 2010 με τον Αθηναϊκό τα είχε πάρει όλα. Πρωτάθλημα, κύπελλο και κύπελλο κυπελλούχων Ευρώπης.

Η φόρουαρντ Κάντις, λοιπόν, που μετά την Ελλάδα έκανε μεταγραφή στην τούρκικη Γαλατασαράι, βρέθηκε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, στο WNBA, στο Women’s National Basketball Association, που στήθηκε πριν 21 χρόνια. Στη στρούγγα των ομοφυλόφιλων γυναικών. «Το 98% των μπασκεμπωλιστριών στο WNBA είναι τζίβες» λέει η Ουίγκινς.

Δεν έχει δίκαιο το κορίτσι να διαμαρτύρεται για το bullying που κάθε μέρα της έκαναν οι άλλες. Φυσιολογικό! Δημοκρατικό! Το WNBA είναι η πατρίδα μας. Ο χώρος μας. Αφού δεν είσαι gay, αφού είσαι straight δεν σε γουστάρουμε. Δεν έχεις θέση ανάμεσά μας. Είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία.

Όπως το ίδιο θα συμβεί σε χώρο όπου το 98% των ανδρών είναι ετεροφυλόφιλοι και κάποιος συνάδελφος τους είναι προκλητικός ομοφυλόφιλος. Το ίδιο αν βρεθεί καθηγητής της θεολογίας κατά λάθος κατηγορούμενος στη φυλακή ανάμεσα σε εγκληματίες, καθάρματα, αδιόρθωτα αποβράσματα της κοινωνίας και η θεούσα προσπαθεί να τους φέρει στον... ίσιο δρόμο. Θα τρώει κράξιμο και μάπες. Κάθε στιγμή.

«Είμαι περήφανη ως γυναίκα» δηλώνει η Κάντις Ουίγκινς. Γιατί, δεν κατάλαβα αυτό το ρατσιστικό κάτι, οι άλλες τι είναι; Της δίνω την πληροφορία ότι κακώς, καλώς, δυστυχώς, ευτυχώς, οι λεσβίες του NBA αισθάνονται γυναίκες και είναι υπερήφανες λεσβίες. Έχουν αρχίσει, μάλιστα, να παντρεύονται, γυναίκες βέβαια.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΟΥ ΣΕΞ