Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΤΙΝΑ, ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ!

 

Ο Μαρινάκης γνωστοποίησε στο σύμπαν ότι παίρνει στα σοβαρά το ποδόσφαιρο και δεν είναι σαν κάποιες Κατίνες, ονόματα δεν λέει, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Φοβερά πράγματα. Εντελώς γραφικά. Εντελώς βαλκανικά. Είναι δυνατόν μια ΠΑΕ, δηλαδή ο μεγαλομέτοχος της να ξεκινάει δημόσιο λόγο, όπως ο Ολυμπιακός; ''Εμείς δεν είμαστε Κατίνες σαν κάποιους άλλους...''. Της αριστοκρατίας και της σχολής καλογραίων, με τέτοιες κυρίες, τις δεσποσύνες Ματθίλδη και Πουλχερία, μοιάζει ο Ολυμπιακός, υπονοεί ο Μαρινάκης.

Αφορμή το γκράντε οφσάιντ στο 1-0 υπέρ του Ατρομήτου. Το μέγα δώρο του Αρετόπουλου στον εφοπλιστή. Να πει τα δικά του όταν τον κατηγορούν ότι ήταν αρχηγός της εγκληματικής. Να τα πει, όμως, όπως αρμόζει σ’ ένα δημόσιο μέγεθος, όπως είναι ο Ολυμπιακός, όχι σαν κατίνα γειτονιάς όταν τσακώνεται με την κυρά Σουλτάνα απέναντι.

Δεν ήταν ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ήταν η «θέση» της, όπως δόθηκε στα μήντια. Αυτή στην οποία αναφέρεται ''Εμείς δεν είμαστε κατίνες σαν κάποιους άλλους και αντιμετωπίζουμε σοβαρά το ποδόσφαιρο...''.

Όταν είσαι Ολυμπιακός, η ΠΑΕ, όχι το σωματείο των οργανωμένων, όχι το μπιλιαρδάδικο και το μπαρμπουτάδικο που συχνάζουν γάβροι, τότε στις δημόσιες τοποθετήσεις μιλάς σα να απευθύνεσαι στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον πρόεδρο δικαστηρίου, στον πρόεδρο του φιλανθρωπικού ιδρύματος Η Ελπίδα.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟΝ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!