ΤΣΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΘΡΙΛΕΡ, ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ

 

Κάποτε λέγανε ότι αυνανισμός κάνει κακό. Σήμερα η επιστήμη λέει ότι κάνει καλό η αυτοϊκανοποίηση. Και επιβάλλεται! Είναι απαραίτητο να το κάνει μόνος του κάποιος, κάποια, αν δεν είναι σε σχέση.

Κάποτε, και μέχρι πρόσφατα, το πορνό ήταν ντροπή. Ντροπιαστικό για μια γυναίκα, ακόμα και για άνδρα να παρακολουθεί τσόντα. Δήθεν κανονική ταινία, δηλαδή με υπόθεση, στην πραγματικότητα σκηνές απροκάλυπτου σεξ κι όλα στη φόρα, τίποτα να μην αφήνει η κάμερα.

Σήμερα για την ιατρική του σεξ, το μπάνισμα στα τολμηρά και γιατί όχι «χυδαία» γκρο-πλαν στο στήθος και το αιδοίο της γυναίκας, στο πέος του άνδρα, στη... συγκόλληση των δύο γυμνών, ακόμα και τριών σωμάτων, είναι ενέργεια επωφελής, γενικώς.

Όπως επιλέγεις να παρακολουθείς π.χ. μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, ένα φιλμ αστυνομικό, πολεμικό, κατασκοπικό, εποχής, μιούζικαλ, κωμωδία, δράμα, καουμπόυκο, μυστηρίου, έτσι βλέπεις κι ένα πορνό. Θα σε βοηθήσει ψυχολογικά αλλά και σεξουαλικά, βέβαια. Το λένε οι επιστήμονες.

Είναι καλό, λοιπόν, με την άδεια της αστυνομίας και της... σεξολογίας να βάλεις μια κασέτα πορνό. Μόνος σου. Κι ακόμα καλύτερα αν την κοζάρεις με παρέα.

Είμαστε στα χρόνια που πέφτει πολύ μελέτη, και έρευνα, στη σχέση του ανθρώπου με το σεξ. Με τη σεξουαλική δραστηριότητα. Με τις σεξουαλικού τύπου... πνευματικές ανησυχίες και σκέψεις του σύγχρονου ατόμου. Και, όπως είπαμε, για τους ειδικούς το πορνό είναι... υγεία. Και κατά 75% οι εραστές της τσόντας, είναι υγιείς! Είναι άτομα ισορροπημένα. Ξέρουν τι θέλουν, τι κάνουν.

Με την ευκαιρία. Νεώτερες έρευνες αμφισβητούν προς το παρόν, χωρίς ακόμα να είναι κατηγορηματική η άποψη, ότι το πορνό μοιάζει με ναρκωτικό. Ότι ο πορνομανής έχει συμπεριφορά ναρκομανούς. Ότι η τσόντα προκαλεί εθισμό. Όχι, κύριε. Και κακό δεν κάνει το πορνό, και δεν σε κάνει πρεζάκια.

Στοιχεία άξια αναφοράς στην έρευνα. Οι περισσότεροι πορνοθεατές, όπως λέμε τηλεθεατές, από το 75% των υγιών τσοντόβιων είναι γυναίκες! Και σε σχέση. Κι αυτός ο συγκεκριμένος πληθυσμός κατά μέσο όρο βλέπουν πορνό 24 λεπτά την εβδομάδα.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΤΟΥ ΣΕΞ!